Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σύνδεση" Χρήστου Δώνη με Ολυμπιακό - Εκεί ψήνεται να πάει
| 2020-02-15 10:00:00

Απίστευτο: "Σύνδεση" Χρήστου Δώνη με Ολυμπιακό - Εκεί ψήνεται να πάει - Θα τρελαθούν οι οπαδοί!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο: "Σύνδεση" Χρήστου Δώνη με Ολυμπιακό - Εκεί ψήνεται να πάει - Θα τρελαθούν οι οπαδοί!

Σχέση και με... Ζέκα. Μεγάλη "μεταγραφή". Το ξέρει ο... μπαμπάς;

Παναθηναϊκός: Σε χτεσινό μας ρεπορτάζ επισημαίναμε, κόντρα στα όσα την ίδια μέρα δημοσιεύονταν, πως ο Χρήστος Δώνης χειρίζεται τα του επαγγελματικού μέλλοντός του, χωρίς την παρουσία μεσαζόντων, ουσιαστικά «φωτογραφίζοντας» το διαζύγιο που εδώ και αρκετές εβδομάδες θρυλείται πως έχει συντελεστεί μεταξύ του ίδιου και του επί χρόνια ατζέντη του (και ατζέντη και του αδερφού του, Τάσου), Αντώνη Αποστολόπουλου.

Πριν αλέκτωρ λάλησαι, η σχετική φημολογία επιβεβαιώθηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, αφού η πορτογαλική εταιρεία Pro11 ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο instragram την έναρξη της συνεργασίας με έναν εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, καλωσορίζοντας τον 26χρονο μέσο στις τάξεις της.

Εταιρεία που δεν είναι από τις κορυφαίες στην Πορτογαλία, στην Ελλάδα όμως έχει διαχρονικά σημαντική παρουσία. Οι ιδρυτές της, τα αδέρφια Κάρλος και Βίκτορ Γκονσάλβες «συστήθηκαν» πρακτικά στην ελληνική αγορά με τις συμφωνίες που έκαναν με τον Ολυμπιακό φέρνοντας ως προπονητές στους «ερυθρόλευκους» τους Μάρκο Σίλβα και Πάουλο Μπέντο και εξ αυτών, έχοντας για αρκετά καλοκαίρια την άνεση να συνεχίζουν με προσθήκες παικτών τις σχέσεις τους με τον Ολυμπιακό (Σεμπά, Πάρντο, Βιάνα).

Ηταν αυτοί που είχαν φέρει τον Κάρλος Ζέκα στον Παναθηναϊκό (και φυσικά αυτοί που τον πήγαν στην Κοπεγχάγη), ενώ παρτίδες έχουν ανοίξει και με την ΑΕΚ, με την πλέον πρόσφατη να μην είναι και τόσο επιτυχημένη, αφού εκπροσώπησαν τον Νταβίντ Σιμάο, ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε στην Ενωση.

Η επιλογή του Δώνη προφανώς και αφορά και στη δική του επιθυμία να εξαντλήσει τις πιθανότητες του να βρει ομάδα στο εξωτερικό, ή ακόμη ακόμη, να εμφανιστεί ενισχυμένος στις διαπραγματεύσεις του με τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες τελεί υπό την ευλογία του πατέρα του, χωρίς πάνως να συνδέεται με τον αδερφό του Τάσο, ο οποίος και αυτός σύμφωνα με τα όσα φημολογούνται βρίσκεται επίσης σε αναζήτηση νέας μανατζερικής στέγης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει "βόμβα" με Κάναντι - Γυρίζει άμεσα στην Ελλάδα για top ομάδα - Αυτός ο κόουτς... τελειώνει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags