Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Φοβερή "υπόσχεση" Φορτούνη για... Άρσεναλ και ΠΑΟΚ - Ποιους συμπαίκτες του αποθέωσε
| 2020-02-15 23:42:00

Φοβερή "υπόσχεση" Φορτούνη για... Άρσεναλ και ΠΑΟΚ - Ποιους συμπαίκτες του αποθέωσε

Sportdog Team
Φοβερή "υπόσχεση" Φορτούνη για... Άρσεναλ και ΠΑΟΚ - Ποιους συμπαίκτες του αποθέωσε

Τι είπε για το γκολ του και τα μεγάλα ματς που έρχονται.

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου και δήλωσε πως αισθάνεται καλά μετά την επάνοδό του στα γήπεδα, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι να βρίσκεται σε ετοιμότητα για τα επερχόμενα μεγάλα ματς με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ.

Ο "Φόρτου" είπε τα καλύτερα για τους παίκτες που έπαιξαν στο πλευρό στη μεσοεπιθετική γραμμή, δηλαδή τους Ελ Αραμπί, Χασάν και Βαλμπουενά, ενώ για τον τελευταίο τόνισε πως αποτελεί παράδειγμα για όλους τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αποθεραπεία του: «Είχα πάρα πολύ χρόνο να δουλέψω, Μου πήρε πάρα πολύ χρόνο έκανα πάρα πολύ αποκατάσταση και με βοήθησαν όλοι. Πατάω καλά στα πόδια μου και είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ και βοήθησα την ομάδα.

Όταν μιλάω με τον προπονητή λέω πως χρειάζομαι αγώνες, πατάω καλά στο γήπεδο και το μόνο που χρειάζομαι είναι χρόνος. Για κάθε προπονητή να έχει παίκτες όπως ο Βαλμπουενά, ο Χασάν και ο Ελ Αραμπί στη διάθεσή του που μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και να σκοράρουν είναι τέλειο. Είμαι χαρούμενος για την συνεργασία που έχουμε και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται: «Στόχος μου ήταν να είμαι έτοιμος για το δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με την Άρσεναλ και τον ΠΑΟΚ».

Για τον μικρό Νικηφόρο: «Χαιρόμαστε που είναι καλά, να έχει την υγεία του από εδώ και πέρα και να έρχεται να μας βλέπει».

Για το αν φοβόταν στην αρχή που άρχισε να παίζει: «Να πω την αλήθεια στην αρχή το σκεφτόμουν, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος και μπήκα στο γήπεδο δεν το σκεφτόμουν καθόλου αν και μπήκα πιο νωρίς απότι έπρεπε και πλέον είμαι καλά. Καθημερινά στο Ρέντη έκανα προπονήσεις, το πόδι μου δεν είχε ενοχλήσεις και είμαι έτοιμος».

Για τον Βαλμπουενά: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης μας βοηθάει και όσο περνάει ο καιρός βρισκόμαστε καλύτερα. Είναι παράδειγμα προς όλους και όταν βλέπεις έναν τέτοιο παίκτη να βοηθάει τον ακολουθούν όλοι. Ο προπονητής θα κρίνει αν θα παίζουμε μαζί, αλλά εγώ πιστεύω πως όλοι χωράνε σε μια ομάδα». 

Για το γκολ του: «Ήταν ωραίο γκολ με την αλλαγή παιχνιδιού, αφού μπήκα μέσα στην περιοχή έκανα μια τρίπλα, είχα το πλεονέκτημα και κατάφερα να σκοράρω». 

Για τον τραυματισμό του Σουντανί: «Του μιλήσαμε μετά το χειρουργείο. Είναι πολύ δυνατός, είναι ένα παιδί που θα γυρίσει γρήγορα το λέει η καρδιά του και τον περιμένουμε γιατί είναι ένας καλός παίκτης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags