Facebook Pixel Sportdog.gr | Άμυνα ανάγκης για τον Παναθηναϊκό με Παναιτωλικό! Έτσι θα στήσει 11άδα ο Δώνης
| 2020-02-16 00:05:00

Άμυνα ανάγκης για τον Παναθηναϊκό με Παναιτωλικό! Έτσι θα στήσει 11άδα ο Δώνης

Sportdog Team
Άμυνα ανάγκης για τον Παναθηναϊκό με Παναιτωλικό! Έτσι θα στήσει 11άδα ο Δώνης

Ποιοι απουσιάζουν.

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από το θεσμό του Κυπέλλου (μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και στο ΟΑΚΑ), ωστόσο ο Γιώργος Δώνης προσπαθεί το τελευταίο 48ωρο να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο τα κίνητρα της ομάδας του, τόσο για το φινάλε της κανονικής περιόδου όσο και για τα πλέι-οφ, οριοθετώντας ως στόχο την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, ο 50χρονος τεχνικός δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού» στον αυριανό (16/2, 15:00) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, πέρα από τις «υποχρεωτικές», αυτές δηλαδή που αφορούν τους τιμωρημένους Σένκεφελντ, Γιόχανσον και τον τραυματία Ινσούα.

Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τους Αγρινιώτες με άμυνα... ανάγκης, αφού οι τρεις από τους τέσσερις στα μετόπισθεν έχουν τεθεί «off» για διαφορετικούς λόγους. Τη θέση του Γιόχανσον στο δεξιό άκρο θα πάρει ο Κώστας Αποστολάκης, ενώ στο αριστερά ο Χατζηθεοδωρίδης θα προσπαθήσει να καλύψει εκ νέου το κενό του «λαβωμένου» Ινσούα. Στο κέντρο της άμυνας, ο Κολοβέτσιος έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει βασικός, δίπλα στον Πούγγουρα αντί του Σένκεφελντ, δημιουργώντας μία αμιγώς ελληνική τετράδα στην «πράσινη» οπισθοφυλακή.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Χρήστος Δώνης ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη γάμπα και θα ξεκινήσει βασικός, έχοντας δίπλα του τον Κουρμπέλη. Ο «κάπτεν» του «τριφυλλιού» αν κι έκανε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Σαββάτου (15/2) αναμένεται να χρησιμοποιηθεί κανονικά από το τεχνικό τιμ. Στα άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσουν δεξιά ο Νάγκι κι αριστερά ο Χατζηγιοβάνης, ενώ ο Ζαχίντ θα είναι ο επιτελικός πίσω από τον Μακέντα.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην 22μελή αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται αναλυτικά οι:

Τερματοφύλακες: Διούδης, Ξενόπουλος

Αμυντικοί: Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Βαγιαννίδης, Νούνες, Πούγγουρας,

Μέσοι: Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Ανουάρ, Μπεκ.

Επιθετικοί: Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags