Facebook Pixel Τα δεδομένα για Βλαχοδήμο, Μπάρκα
| 2020-02-16 09:00:00

Έσκασαν 45.000.000 - Τρελό ντόμινο με Βλαχοδήμο - Μέσα και ο Μπάρκας - Κόλαση με μεγαθήρια!

Sportdog Team
Έσκασαν 45.000.000 - Τρελό ντόμινο με Βλαχοδήμο - Μέσα και ο Μπάρκας - Κόλαση με μεγαθήρια!

Υπάρχει συμφωνία. Ποιος πάει πού; Μόνο στο sportdog…

Μπορεί να είμαστε στον Φεβρουάριο, μπορεί η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, ωστόσο οι μεταγραφές και τα deals δεν σταματάνε ποτέ. Και ειδικά όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστή του Αγιαξ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ενας από τους λίγους της περυσινής φοβερής φουρνιάς που οδήγησε τον «Αίαντα» μια… κλωτσιά μακριά από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κένεθ Ονάνα φαίνεται πως βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το να πάρει μεταγραφή.

Από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας είχε αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, οι πρωταθλητές Ολλανδίας είχαν ξεκαθαρίσει πως η τρέχουσα θα ήταν και η τελευταία του σεζόν στο Άμστερνταμ, θέτοντας μάλιστα και συγκεκριμένο αντίτιμο για την πώληση του, τα 50 εκατ. ευρώ.

Κάτι λιγότερα, 45 σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φαίνεται πως θα εισπράξουν τελικά, αφού όπως τονίζεται η Τσέλσι βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τη διοίκηση του Αγιαξ για την απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα. Συμφωνία που αναμένεται να πυροδοτήσει τράμπες που θα φέρουν στον «αφρό» έναν δικό μας, τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Και πιθανώς, όχι μόνο. Εξηγούμαστε.

Ο Αγιαξ θα βγει στην αγορά για αντικαταστάτη του Ονάνα. Στο παρελθόν, τόσο στην Πορτογαλία όσο  και στην Ολλανδία έχουν αναφερθεί στον Ody ως υποψήφιο διάδοχο του Ονάνα. Η αλήθεια είναι πως παρότι τα χρήματα… περισσεύουν στον Αγιαξ, δύσκολα θα εκταμιευτούν κοντά στα 30 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή είναι και οι απαιτήσεις της Μπενφίκα, προκειμένου να πάρουν τον Βλαχοδήμο, ο οποίος εκτός όλων των υπολοίπων δεν συγκινείται και τόσο με μια μετακόμιση στην Ολλανδία.

Από εκεί και πέρα, οι του Αγιαξ έχουν στο παρελθόν κάνει εκτεταμένο scouting στον Βασίλη Μπάρκα. Δεν είναι στην κορυφή των επιλογών τους ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, αλλά σίγουρα βρίσκεται σε μια λίστα δυνατών υποψηφίων για το ποιος θα αντικαταστήσει από την επόμενη σεζόν τον Ονάνα. Και σίγουρα, για την αγορά του διεθνούς Ελληνα τερματοφύλακα δεν απαιτούνται τα πολλά εκατομμύρια όπως για τον Βλαχοδήμο και τόσα που ο Αγιαξ σπάνια, σπανιότατα δίνει σε οποιαδήποτε μεταγραφή του, πόσο μάλλον για μια που θα αφορά την εστία του. 

Και επιστρέφοντας στον Βλαχοδήμο. Αν τελικά ολοκληρωθεί το deal Τσέλσι – Αγιαξ για τον Ονάνα, τότε θεωρείται μάλλον σίγουρο πως ο Κέπα, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ δαπάνης για τερματοφύλακα, θα αποχωρήσει από την Τσέλσι. Και αυτό θα πυροδοτήσει μια σειρά από αλλαγές στις εστίες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, που δεδομένα θα συμπαρασύρει – στην ελίτ πλέον… - και τον Βλαχοδήμο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει "βόμβα" με Κάναντι - Γυρίζει άμεσα στην Ελλάδα για top ομάδα - Αυτός ο κόουτς... τελειώνει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags