Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Φερέιρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
| 2020-02-16 13:15:00

"Μπουνιές" στον ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό - "Χαμός" με Αουγκούστο, Μίσιτς, Πέλκα - "Τρώει" Ζίβκοβιτς!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μπουνιές" στον ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό - "Χαμός" με Αουγκούστο, Μίσιτς, Πέλκα - "Τρώει" Ζίβκοβιτς!

"Πλακώματα" στην Τούμπα, τι θα κάνει ο Φερέιρα. Ποιος Λάμπρου...

Ο ΠΑΟΚ πήρε το διπλό στη Λάρισα με 2-1 και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που διεξάγεται στην Τούμπα την Κυριακή.

Ο Αμπέλ Φερέιρα είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να βγάζει αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα από τον Παναθηναϊκό που προκάλεσε κλυδωνισμούς. Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε στη συνέχεια τους Πράσινους με δύο νίκες στο Κύπελλο και επικράτησε στη δύσκολη έδρα της ΑΕΛ, παρά το γεγονός ότι έλειπαν οι τιμωρημένοι Μίσιτς και Μπίσεσβαρ.

Αυτοί οι δύο παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν κομμάτι του… πονοκεφάλου που σίγουρα θα έχει ο Φερέιρα για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. Και αυτό γιατί ο Ντόουγκλας Αουγκούστο εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Μίσιτς, κάνοντας υπέροχη εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ και πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ.

Ο ανεβασμένος Βραζιλιάνος είχε δίπλα του τον επίσης εξαιρετικό Μαουρίσιο, με τον Φερέιρα να μπαίνει πλέον σε διαδικασία σκέψης για το αν πρέπει να σπάσει το βραζιλιάνικο δίδυμο του άξονα για να χωρέσει τον Μίσιτς.

Φυσικά ο Κροάτης μπορεί να αγωνιστεί και σε πιο προωθημένο ρόλο, ως δεκάρι. Μόνο που μια τέτοια επιλογή, αυτομάτως συνεπάγεται πως θα πρέπει να μείνει εκτός ενδεκάδας είτε ο Μπίσεσβαρ είτε ο φορμαρισμένος Πέλκας!

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Φερέιρα, όπως και όλοι οι προπονητές σίγουρα προτιμά αυτόν τον… ευχάριστο πονοκέφαλο, παρά το να μην έχει την πολυτέλεια των πολλών επιλογών σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της σεζόν.

Κατά τα άλλα, ο Λημνιός βρήκε δίχτυα, αποτελεί παίκτη-κλειδί για τον προπονητή του και θα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση το να μείνει εκτός ενδεκάδας κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε αντίθεση με τον Λάμπρου, ο οποίος πήρε την ευκαιρία του από τον Φερέιρα στη Λάρισα, όμως δεν την εκμεταλλεύτηκε, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση και αποτυγχάνοντας να φανεί στο ματς.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως για ακόμα ένα ματς ο Ζίβκοβιτς δεν επέδειξε σταθερότητα κάτω από τα γκολπόστ. Με δεδομένο πως ήδη ακούγονται «φωνές» υπέρ της επιστροφής Πασχαλάκη στο αρχικό σχήμα, η συζήτηση αναμένεται να… φουντώσει ενόψει Ολυμπιακού. Ειδικά από το στιγμή που ο Έλληνας διεθνής τα πήγε καλά στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξέλιξη-βόμβα για Ξάνθη - ΠΑΟΚ! "Στον αέρα" το πρωτάθλημα - Τη... γλιτώνει ο Σαββίδης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags