Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Mεγάλη μαγκιά Δώνη - Το... όργωσε - Γι’ αυτό τον λένε νέο Γιούρκα - "Καθαρίζει" ο Αλαφούζος!
| 2020-02-16 17:03:00

Mεγάλη μαγκιά Δώνη - Το... όργωσε - Γι’ αυτό τον λένε νέο Γιούρκα - "Καθαρίζει" ο Αλαφούζος!

του Νίκου Στεργίου
Mεγάλη μαγκιά Δώνη - Το... όργωσε - Γι’ αυτό τον λένε νέο Γιούρκα - "Καθαρίζει" ο Αλαφούζος!

Και πασάρει και σκοράρει! Θέλει εξωτερικό. "Ντου" ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού;

Παναθηναϊκός: Εξαιρετική ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στον αποκλεισμό από το Κύπελλο, καθώς λίγα 24ωρα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, κατάφερε παρά τις απουσίες να πάρει άνετα τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα (είχε παίξει αλλαγή στο Κύπελλο) όχι μόνο δεν ήταν... ψαρωμένος, αλλά κατάφερε να βρει και τον δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Ο 18χρονος άσος αγωνίστηκε ως δεξιός χαφ έχοντας πίσω του ως μπακ τον Αποστολάκη και τα πήγε εξαιρετικά, καθώς εκτός από το γκολ έβγαλε και την ασίστ στο 2-0 στον Ζαχίντ. Συνολικά η παρουσία του ήταν θετική, παρότι η κανονική του θέση είναι αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα.

Ο Γιώργος Δώνης έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του μικρού και για αυτό δεν δίστασε να τον χρησιμοποιήσει και πιο μπροστά από την κανονική του θέση, καθώς θεωρεί πως έχει την ποιότητα να βοηθήσει και δημιουργικά. Γι’ αυτό άλλωστε και πολλοί τον χαρακτηρίζουν και ως... νέο Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Το πρόβλημα με τον Βαγιαννίδη αφορά το μέλλον του, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και παρά τις επαφές με την διοίκηση των Πρασίνων, ακόμα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή. Οι Πράσινοι θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, ωστόσο υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και ήδη ο μικρός «ψάχνεται» για κάποια πρόταση από το εξωτερικό.

Το προηγούμενο διάστημα μάλιστα υπήρχαν δημοσιεύματα και για ενδιαφέρον των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, ωστόσο δύσκολα θα παραμείνει στην Ελλάδα σε άλλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός πάντως θα κάνει κι άλλη προσπάθεια για να αποσπάσει την υπογραφή του και δεν αποκλείεται να αναλάβει κι αυτή την υπόθεση προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως συνέβη στις προηγούμενες ανανεώσεις.   


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναπάντεχη εξέλιξη για ανεβασμένο άσο του ΠΑΟ - Κίνηση που δεν περίμεναν πολλοί - Θα αποχωρήσει;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags