Facebook Pixel Sportdog.gr | Έγραψε ιστορία! Αυτό είναι το τελευταίο πέναλτι του Τζόρτζεβιτς στην Α’ Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-02-16 07:26:00

Έγραψε ιστορία! Αυτό είναι το τελευταίο πέναλτι του Τζόρτζεβιτς στην Α’ Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έγραψε ιστορία! Αυτό είναι το τελευταίο πέναλτι του Τζόρτζεβιτς στην Α’ Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζόλε νικήθηκε προσωρινά αλλά δεν έχασε την επαφή με τα δίχτυα.

Διαβάστε τι έγινε Σαν Σήμερα στη σχετική στήλη της επίσημης ιστοσελίδας της Super League:

1975

Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός στην έδρα του με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, ο Άρης αδύνατος εκτός με επτά ήττες και δύο ισοπαλίες, αλλά η επικράτηση του ΠΑΟΚ δεν αναμενόταν και τόσο εύκολη.

Η ομάδα του Γκιούλα Λόραντ επικρατεί με 5-0 (23’ σουτ Παρίδης, 28’ σουτ, 58’ σουτ Κούδας, 66’ κεφαλιά Τσιλιγκιρίδης, 87’ σουτ Σαράφης). Είναι η ευρύτερη νίκη σε ντέρμπι των δύο ομάδων στην Α’ Εθνική.

1997

Έχοντας χάσει στην έδρα της από τον ΟΦΗ, η ΑΕΚ πηγαίνει στο Καυτανζόγλειο για νίκη, ώστε να μην χάσει την επαφή με την κορυφή.

Αν και προηγείται δύο φορές, ο Ηρακλής καταφέρνει να ισοφαρίσει ισάριθμες στο τελικό 2-2 (52’ σουτ Γκώνιας, 82’ σουτ Χαντζίδης – 17’ σουτ, 60’ κεφαλιά Μαρσέλο).

2003

Με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα ΑΕΚ – Ξάνθη στο «Νίκος Γκούμας», δεν είναι εύκολο να προβλέψει κανείς τι θα γίνει στο δεύτερο.

Το 0-0 των πρώτων 45 λεπτών εξελίσσεται σε ένα συναρπαστικό 3-2 με το γκολ της νίκης στο τέλος (48’ σουτ Λάκης, 50’ σουτ Μαλαδένης, 89’ σουτ Ίβιτς – 70’ πέναλτι Φρισενμπίχλερ, 72’ σουτ Ραμπαριβονί).

2008

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς εκτελεί το 67ο και τελευταίο του πέναλτι στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League, ο Ιωσήφ Δασκαλάκης το αποκρούει και στην επιστροφή σκοράρει, για να νικήσει ο Ολυμπιακός τον Εργοτέλη με 1-0.

Ο Τζόρτζεβιτς σκόραρε 56 φορές με πέναλτι, περισσότερες από κάθε άλλον στην ιστορία. Εκτέλεσε 67 πέναλτι, ενώ ο Δημήτρης Σαραβάκος χτύπησε 68, ένα περισσότερο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags