Facebook Pixel Άρης - ΑΕΚ: "Κόλαση" με Μάνταλο - Τρελάθηκε όλο το Βικελίδης - Χειρονομία στον μικρό - Δεν ξέχασαν... (ΦΩΤΟ)
| 2020-02-16 21:14:00

"Κόλαση" με Μάνταλο - Τρελάθηκε όλο το Βικελίδης - Χειρονομία στον μικρό - Δεν ξέχασαν... (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Κόλαση" με Μάνταλο - Τρελάθηκε όλο το Βικελίδης - Χειρονομία στον μικρό - Δεν ξέχασαν... (ΦΩΤΟ)

Τι έλεγαν οι φήμες πριν το ματς. Χαμός στην αλλαγή!

Άρης - ΑΕΚ: «Κόκκινο πανί» ήταν ο Πέτρος Μάνταλος στο ντέρμπι Άρης – ΑΕΚ, καθώς οι φίλοι των γηπεδούχων είχαν... προηγούμενα μαζί του και περίμεναν εδώ και καιρό το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο αρχηγός της Ένωσης δεν ξεκίνησε βασικός από τον Μάσιμο Καρέρα (δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο λόγος που έμεινε στον πάγκο ήταν και ο φόβος για την... υποδοχή), ωστόσο μόλις μπήκε στο 70’ όλο το γήπεδο τον αποδοκίμασε πολύ έντονα, ενώ ακούστηκαν και υβριστικά συνθήματα.

Οι οπαδοί του Άρη δεν ξέχασαν τα όσα έγιναν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και τις χειρονομίες που είχε κάνει τότε ο Μάνταλος προς του παίκτες του Άρη, μετά το γκολ του με εύστοχο πέναλτι για το 1-1. Ο μέσος της Ένωσης μετά το εύστοχο πέναλτι στο 81’ έκανε διάφορες χειρονομίες προς τους Θεσσαλονικείς και ειδικά στον 19χρονο τερματοφύλακά τους Απόστολο Τσιλιγγίρη. Μάλιστα είχε κάνει και κίνηση με το χέρι στο στόμα, προς την πλευρά των αντιπάλων του ζητώντας «…να το βουλώσουν».

Οι οπαδοί του Άρη δεν το είχαν ξεχάσει, μάλιστα υπήρχε ως θέμα συζήτησης όλες τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και μόλις εμφανίστηκε ο Μάνταλος, άκουσε τρελή γιούχα.

Δείτε φωτογραφίες από όσα του... χρεώνουν:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" με νέο Αραούχο - Αγοράζει την άλλη... καψούρα των ΑΕΚτζήδων με 1.000.000 ο Τίγρης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags