Facebook Pixel Άρης – ΑΕΚ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι που ζητάει ο Άρης: "Υποχρεωμένος να πάει στο VAR και..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-16 22:26:00

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι που ζητάει ο Άρης: "Υποχρεωμένος να πάει στο VAR και..." (Vid)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι που ζητάει ο Άρης: "Υποχρεωμένος να πάει στο VAR και..." (Vid)

Το σχόλιό του για τις επίμαχες φάσεις στο Άρης – ΑΕΚ.

Άρης – ΑΕΚ: Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στο ντέρμπι Άρης – ΑΕΚ (0-1) και αναφέρθηκε στις λάθος αποφάσεις του διαιτητή Καραντώνη.

Σύμφωνα μάλιστα με την ανάλυση του καθηγητή διαιτησίας στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, ο Έλληνας ρέφερι όχι μόνο έχασε τον πειθαρχικό έλεγχο του ματς, αλλά δεν έδωσε και ένα πέναλτι στους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, για τη φάση του 39ου λεπτού ανέφερε: «Ο Κλωναρίδης βρίσκει το πόδι του Φετφατζίδη και είναι παράβαση. Βρήκε το πόδι αρχικά και μετά με το σώμα. Το VAR έπρεπε να τον ενημερώσει και να πάει ο διαιτητής να το δει και ο ίδιος. Ήταν υποχρεωτικό να πάει ο Καραντώνης στο VAR. Είναι πέναλτι. Αλλά ό,τι και να του είπαν από το VAR, σε μία τόσο σημαντική φάση, θα έπρεπε και ο ίδιος ο διαιτητής να πάει στον VAR να το δει».

Και συνέχισε: «Στον πειθαρχικό έλεγχο έκανε λάθη και από τη μία μεριά και από την άλλη. Από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες αντιδρούσαν έντονα στα σφυρίγματα και χάθηκε το ματς».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" με νέο Αραούχο - Αγοράζει την άλλη... καψούρα των ΑΕΚτζήδων με 1.000.000 ο Τίγρης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags