Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό "καρφί" Μουρίνιο για Σίτι - Τι σχολίασε για τον αποκλεισμό των Πολιτών (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-18 04:08:00

Τρελό "καρφί" Μουρίνιο για Σίτι - Τι σχολίασε για τον αποκλεισμό των Πολιτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελό "καρφί" Μουρίνιο για Σίτι - Τι σχολίασε για τον αποκλεισμό των Πολιτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Είχε κέφια ο Πορτογάλος!

Με αρκετά χιουμοριστική διάθεση σχολίασε ο Ζοσέ Μουρίνιο τις εξελίξεις γύρω από την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι Πολίτες τιμωρήθηκαν με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όταν του έγινε η ερώτηση για το παραπάνω θέμα αλλά και για τα πρωταθλήματα της Σίτι, τα οποία "απειλούνται, απάντησε... ρίχνοντας τα "καρφιά" του.

"Δεν έχω καθίσει ούτε στιγμή να το αναλύσω. Η UEFA και η FIFA θα πρέπει να αναλύσουν την κατάσταση. Αν μπω σε αυτή τη διαδικασία, θα πρέπει να ρωτήσω αν η ομάδα που τερμάτισε δεύτερη το 2018 θα πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό θα έχει ενδιαφέρον (σ.σ. γέλια). Ωστόσο, πέρα από την πλάκα, παραμένω ήρεμος. Δεν σκέφτομαι την 4η ή την 5η θέση. Σκέφτομαι μόνο πώς θα βελτιωθεί η ομάδα και πώς θα πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται προκειμένου να τερματίσει όσο το δυνατόν υψηλότερα στη βαθμολογία. Στο τέλος της σεζόν, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν έχει νόημα αυτή την στιγμή αν ο πέμπτος θα βγει Champions League", ήταν το σχόλιο του προπονητή της Τότεναμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags