Facebook Pixel Τεράστιο σκάνδαλο στην Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστή τον Μπαρτομέου!
| 2020-02-17 16:11:00

Τεράστιο σκάνδαλο στην Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστή τον Μπαρτομέου!

Sportdog Team
Τεράστιο σκάνδαλο στην Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστή τον Μπαρτομέου!

Πολύ σοβαρές καταγγελίες για τον πρόεδρο των "μπλαουγκράνα".

Σοβαρούς "τριγμούς" προκαλεί στην Μπαρτσελόνα ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο η διοίκηση του συλλόγου χρησιμοποιεί μέσω παρένθετης εταιρείας λογαριασμούς στα social media, οι οποίοι καταφέρονται εναντίον νυν και πρώην παικτών και στελεχών του συλλόγου και παράλληλα υπερασπίζονται το έργο του νυν προέδρου των «μπλαουγκράνα», Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Η σχετική αποκάλυψη έγινε από την εκπομπή "Què t'hi jugues" του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena SER" και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, καθώς στο στόχαστρο των λογαριασμών αυτών έχουν βρεθεί μεταξύ άλλων, από το 2017, ο Λιονέλ Μέσι και η σύζυγός του Αντονέλα (λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντινού σταρ), ο Χεράρδ Πικέ, αλλά και «θρύλοι» της Μπαρτσελόνα, όπως ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Τσάβι και ο Κάρλες Πουγιόλ.

Την... τιμητική τους έχουν φυσικά και οι εσωτερικοί αντίπαλοι του Μπαρτομέου, όπως ο πρώην πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα, και ο Βίκτορ Φοντ, που αναμένεται να διεκδικήσει την προεδρία στις επόμενες εκλογές του συλλόγου, αλλά και πολιτικοί, όπως ο Κάρλες Πουτζδεμόν και ο Οριόλ Χουνκουέρας.

Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή, η Μπαρτσελόνα κατέβαλε ένα εκατ. ευρώ στην εταιρεία "I3 Ventures", η οποία ανέλαβε την καμπάνια στα social media. Πηγές του συλλόγου, που επικαλούνται οι παραγωγοί, επιβεβαιώνουν τη συνεργασία με την εταιρεία, αρνούνται όμως ότι γνώριζαν το περιεχόμενο των επίμαχων αναρτήσεων σε twitter και facebook.

Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν ήδη την αντίδραση της «αντιπολίτευσης», με επικεφαλής τον Βίκτορ Φοντ, η οποία χαρακτηρίζει το ζήτημα που προέκυψε «εξαιρετικά σοβαρό» και ζητά επίσημες εξηγήσεις από τη διοίκηση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags