Facebook Pixel Sportdog.gr | Θρυλική τεσσάρα στην ΑΕΚ! Δεν έφτανε του Πόνσε (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-17 22:24:00

Θρυλική τεσσάρα στην ΑΕΚ! Δεν έφτανε του Πόνσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θρυλική τεσσάρα στην ΑΕΚ! Δεν έφτανε του Πόνσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιστορική ανατροπή και επικράτηση για τους Πειραιώτες.

Διαβάστε τι έγινε Σαν Σήμερα 17 Φεβρουαρίου στη σχετική στήλη της επίσημης ιστοσελίδας της Super League:

2002

Ο τέταρτος στη βαθμολογία Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Σπύρος Λούης» τον δεύτερο ΠΑΟΚ σε ένα κρίσιμο για τον τίτλο παιχνίδι.

Αν και μέχρι το 17’ ο Ολυμπιακός έχει προηγηθεί 3-0, το τέλος θα έλθει με αγωνία, καθώς ο ΠΑΟΚ μείωσε, ξαναμπήκε στο παιχνίδι, αλλά το παιχνίδι έληξε 3-2 (9’ σουτ Τζιοβάνι, 14’ σουτ Γιαννακόπουλος, 17’ σουτ Τζόρτζεβιτς – 54’ σουτ, 58’ πέναλτι Γ. Χ. Γεωργιάδης)

2008

Μια ξαφνική χιονόπτωση «ντύνει στα άσπρα» τρία γήπεδα.

Στο Περιστέρι ο αγώνας Ατρομήτου - Παναθηναϊκού και στο «Σπύρος Λούης» η συνάντηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη είναι αδύνατο να διεξαχθούν.

Ανάλογες και οι συνθήκες στη Λιβαδειά για το παιχνίδι της ομάδας της πόλης με τον Ηρακλή. Το τελευταίο παιχνίδι έγινε τρεις μέρες αργότερα, ενώ τα άλλα δύο μετά από δυόμισι εβδομάδες.

2018

Η Κέρκυρα και ο Απόλλων δίνουν μάχη για την παραμονή τους και στο παιχνίδι τους οι γηπεδούχοι καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη με 2-0 (40’ αυτογκόλ Τσόβιτς, 68’ σουτ Επστάιν).

Ο προπονητής του Απόλλωνα Γιώργος Παράσχος γίνεται ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία, που φτάνει τις 200 ήττες στην Α’ Εθνική/Super League, 30 χρόνια μετά τον Αντώνη Γεωργιάδη.

2019

Μπορεί να είναι εννέα βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ, όμως ο Ολυμπιακός θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για τον τίτλο.

Η ΑΕΚ αποτελεί αρχικά σοβαρό εμπόδιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού προηγείται από νωρίς, όμως ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο είναι καταιγιστικός και επικρατεί με 4-1 (50’ σουτ Καμαρά, 72’ σουτ, 87’ σουτ Φορτούνης, 83’ σουτ Χασάν – 3’ σουτ Πόνσε).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags