Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατακάρες Βαλμπουενά για το νέο συμβόλαιο: "Υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση προς εμένα..."
| 2020-02-17 23:18:00

Ατακάρες Βαλμπουενά για το νέο συμβόλαιο: "Υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση προς εμένα..."

Sportdog Team
Ατακάρες Βαλμπουενά για το νέο συμβόλαιο: "Υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση προς εμένα..."

Τι είπε για τον Μαρτίνς και τον Μαρινάκη.

Ολυμπιακός: Με δηλώσεις του στο Mega ο Ματιέ Βαλμπουενά αποκάλυψε πως ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και δήλωσε περήφανος και ευτυχισμένος στους Πειραιώτες.

Ο Γάλλος τόνισε μεταξύ άλλων πως υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, εξαιτίας της ηλικίας και των τραυματισμών του, αλλά ο ίδιος πίστευε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο έμπειρος άσος:

Για το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό: «Έχω έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο. Κάναμε μία συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου μου για έναν χρόνο ακόμη, για να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Είμαι πάρα πολύ περήφανος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για το πώς κατάφερε να μετατρέψει την αμφισβήτηση σε κίνητρο: «Από την πρώτη στιγμή ήρθα εδώ για να τα δώσω όλα. Για να αγωνιστώ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μας. Ξέρω ότι υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου, κυρίως για την ηλικία μου, αλλά και για τους τραυματισμούς που θα μπορούσε αυτό να σημαίνει. Όμως από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρος πως θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα, πως τα έδινα όλα. Ελπίζω, λοιπόν, να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο και αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι θα συνεχίσω να τα δίνω όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Πράγματι, είμαι σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, σε πολύ καλή φόρμα, αισθάνομαι καλά, νιώθω πως αποδίδω καλά, νιώθω πως μέχρι στιγμής μπορώ να ανταπεξέλθω στα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι ευτυχισμένος. Πιστεύω πως αυτό φαίνεται και μπορείτε να το δείτε και στο πρόσωπό μου, πως είμαι ικανοποιημένος, τα πηγαίνω πολύ καλά με την ομάδα, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, νομίζω πως μπορώ να συνεννοηθώ με όλο τον κόσμο, πιστεύω ότι έχω βρει εδώ μία νέα οικογένεια, στην οποία έχω ακόμη πολλά να προσφέρω».

Για την υπόσχεση που έδωσε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και όλο τον Ολυμπιακό: «Θα κάνω τα πάντα για τον πρόεδρο, για τον προπονητή μας, για όλη τη διοίκηση, για όλους όσους με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να συνεχίσω, να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη, αποδίδοντας το ίδιο καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags