Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός δεν είναι Βαλμπουενά - "Άκυρο" σε νέο συμβόλαιο, βόμβα μετά την Άρσεναλ
| 2020-02-18 11:50:00

Αυτός δεν είναι Βαλμπουενά - "Άκυρο" σε νέο συμβόλαιο - Βόμβα μετά την Άρσεναλ - Πού θα πάει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός δεν είναι Βαλμπουενά - "Άκυρο" σε νέο συμβόλαιο - Βόμβα μετά την Άρσεναλ - Πού θα πάει!

Τι θα γίνει σε δύο ματς. Ηχηρή επιστροφή. "Καψούρα" του κόουτς.

Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Στην Αγγλία τον ξέρουν καλά. Τόσο από τη σύντομη θητεία του εκεί με τη φανέλα της Χαλ πριν τρία χρόνια όσο και από τις συνεχείς προτάσεις που έχουν γίνει εκ μέρους του μάνατζέρ του.

Λογικό και επόμενο η μεταγραφική κουβέντα για τον Ομάρ ολοένα και να ενισχύεται από τη στιγμή που ο Νορβηγός είναι τη δεδομένη στιγμή ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί, αφού το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Προφανώς λοιπόν, η συγκυρία των δύο αναμετρήσεων με την Άρσεναλ προσφέρει την ευκαιρία για περαιτέρω τσεκάρισμα με αντίπαλο μάλιστα ομάδα της Πρέμιερσιπ.

Από το περιβάλλον του 29χρονου άσου προκύπτει πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες πως πολλά αναφορικά με τις προτάσεις που θα έχει (ή θα έρθουν) στα χέρια του το επόμενο διάστημα θα εξαρτηθούν από τις εμφανίσεις του στα δύο αυτά παιχνίδια με τους "κανονιέρηδες", οι οποίοι μάλιστα -υπενθυμίζουμε- σύμφωνα τουλάχιστον με ρεπορτάζ του αξιόπιστου Guardian είχαν στο φινάλε της περασμένης μεταγραφικής περιόδου κινηθεί για την αγορά του από τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να εισπράξουν θετική απάντηση από τους "ερυθρόλευκους".

Ανεξαρτήτως της παρουσίας στο μεθαυριανό παιχνίδι εκπροσώπων ιταλικών ομάδων, όπως έχει ήδη δημοσιευτεί, η γνωστή στην ευρωπαϊκή πιάτσα προτίμηση του αρχηγού της εθνικής Νορβηγίας συνίσταται στην επιστροφή του στην Πρέμιερσιπ.

Γι’ αυτό και η παρουσία της Λέστερ, της ομάδας που διαχρονικά είχε εκδηλώσει το σταθερότερο και μακροβιότερο ενδιαφέρον για τον ίδιο, στο "Καραϊσκάκης" είναι αυτή που κεντρίζει και προκαλεί περισσότερο, ειδικά εφόσον στον πάγκο των "αλεπούδων" βρίσκεται ένας... γνωστός θαυμαστής του Ομάρ, ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος σε τουλάχιστον δύο μεταγραφικές περιόδους ενόσω βρίσκονταν στα ηνία της Σέλτικ, είχε προσπαθήσει να πάρει τον Νορβηγό στην Γλασκώβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελάθηκαν οι Ολυμπιακοί με MEGA - Ξεκάθαρο μήνυμα από Μαρινάκη - Τους έκλεισε το στόμα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags