Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι τρελοί γράφουν ιστορία! Απίστευτο αυτό που έκανε ο Βράνιες (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-18 17:23:00

Οι τρελοί γράφουν ιστορία! Απίστευτο αυτό που έκανε ο Βράνιες (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Οι τρελοί γράφουν ιστορία! Απίστευτο αυτό που έκανε ο Βράνιες (ΒΙΝΤΕΟ)

Βγάλτε το καπέλο στον Βόσνιο.

Διαβάστε τι έγινε Σαν Σήμερα στις 18 Φεβρουαρίου στη σχετική στήλη της Super League:

1968

Η ΑΕΚ προηγείται στη βαθμολογία, αλλά ο Άρης είναι ένα βαθμό πίσω της, ενώ ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός δύο. Έτσι στο «Νίκος Γκούμας» ο κόσμος στριμώχνεται για να δει το μεγάλο παιχνίδι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Η «Ένωση» με ανατροπή παίρνει σημαντική νίκη 2-1 (41’ σουτ Νικολαϊδης, 50’ σουτ Παπαϊωάννου – 33’ κεφαλιά Γραμμός). Το αποτέλεσμα είναι καθοριστικό στην έκβαση του τίτλου, που καταλήγει στην ΑΕΚ.

1990

Ο Κρίστο Μπόνεφ αφήνει το Νίκο Σαργκάνη εκτός ενδεκάδας και στον αγώνα του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη, παίζει κάτω από τα δοκάρια ο 19χρονος Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο Παναθηναϊκός θα πετύχει εύκολη νίκη με 4-1 (34’ σουτ Αλεξανδρίδης – 70’ σουτ, 88’ σουτ Βαζέχα, 77’ κεφαλιά Καλιτζάκης, 82’ κεφαλιά Αντωνίου). Ο Νικοπολίδης μαζί με τον Αμπαδιωτάκη παίζουν τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν.

2007

Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει στην κορυφή και η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό διεκδικούν την δεύτερη θέση. Οι «πράσινοι» τυπικά φιλοξενούμενοι πετυχαίνουν τη νίκη με 4-1 (89’ σουτ Καπετάνος – 3’ κεφαλιά Γκούμας, 8’ σουτ Νίνης, 24’ σουτ Σαλπιγγίδης, 66’ σουτ Ίβανσιτς).

Αν και ο Παναθηναϊκός προσπερνά την ΑΕΚ, στο τέλος η ΑΕΚ τερματίζει δεύτερη, οκτώ βαθμούς μπροστά του.

2018

Στην πορεία της για τον τίτλο, η ΑΕΚ υποδέχεται την Ξάνθη στο «Σπύρος Λούης». Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μπαίνει από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και κερδίζει από το πρώτο ημίχρονο με 4-0 (5’ σουτ, 19’ κεφαλιά, 33’ κεφαλιά Βράνιες, 44’ κεφαλιά Μπακασέτας).

Ο Όγκνιεν Βράνιες γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της κατηγορίας, που πετυχαίνει χατ τρικ, αγωνιζόμενος ως στόπερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags