Facebook Pixel Superleague – Άρης: "Έκλεισε" προπονητή κορυφαία ελληνική ομάδα - Συμφωνία με τον πρόεδρο - Άμεσα ανακοινώσεις!
| 2020-02-18 21:02:00

"Έκλεισε" προπονητή κορυφαία ελληνική ομάδα - Συμφωνία με τον πρόεδρο - Άμεσα ανακοινώσεις!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Έκλεισε" προπονητή κορυφαία ελληνική ομάδα - Συμφωνία με τον πρόεδρο - Άμεσα ανακοινώσεις!

Έγινε συνάντηση. Πήρε όλες τις εγγυήσεις. Απομένουν τα τυπικά...

Superleague – Άρης: Δική του επιλογή ο Μίκαελ Ενινγκ. Υπενθυμίζουμε πως δεν "έψηνε" ιδιαίτερα τον Θοδωρή Καρυπίδη και χρειάστηκε αρκετή… πειθώ εκ μέρους του Αγγελου Χαριστέα για να τον -κατά το κοινώς λεγόμενο- "περάσει" στην τεχνική ηγεσία του Αρη. Έστω και αν χρειάστηκε αυτή η συμφωνία να είναι βραχύβια, με ορίζοντα μόνο ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Μοιραία, εφόσον η εικόνα του Αρη επί των ημερών του Γερμανού τεχνικού έχει βελτιωθεί, θα έμπαινε θέμα για την επέκταση του συμβολαίου του. Καιρό τώρα έχουν ξεκινήσει οι σχετικές ζυμώσεις, ο ίδιος ο Χαριστέας, σε τηλεοπτική του εμφάνιση και δηλώσεις το βράδυ της Κυριακής, ξεκαθάρισε πως όχι μόνο έχει εισηγηθεί, αλλά και θέλει και προσπαθεί για την επέκταση του συμβολαίου του Ενινγκ.  

Χθες, όπως διέρρευσε, το διοικητικό ντουέτο των "κίτρινων", είχε μια ακόμη συνάντηση με τον Γερμανό τεχνικό, ξεκάθαρα εστιασμένη στο… δια ταύτα, αφού στις πρώτες συζητήσεις, ο Ενινγκ είχε ζητήσει (πέραν των οικονομικών, στα οποία δεν υπήρχε τόσο μεγάλο θέμα) συγκεκριμένα πράγματα που αφορούσαν την καθημερινότητα, τη λειτουργία, το μεταγραφικό, αλλά και τις εγγυήσεις -αγωνιστικές και οικονομικές- προκειμένου και ο ίδιος να συναινούσε στην παραμονή του.

Φαίνεται πως όλα όσα ζήτησε ο Ενινγκ, τα πήρε. Ο,τι ακριβώς ήθελε προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα τη δουλειά του. Και έτσι, όπως φαίνονταν εξ αρχής, παρά τα πρώτα προσκόμματα, οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από το να επικυρώσουν τη συμφωνία ανανέωσης του συμβολαίου του Γερμανού, ο οποίος βάσει αυτής, θα παραμείνει στα ηνία ως το καλοκαίρι του 2022, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρώτο -από τα πολλά- ανοιχτό μέτωπο αναφορικά με το ρόστερ του Αρη της επόμενης σεζόν. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα μεγατόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πουλάει τον Βόλο ο Μπέος - "Συγχώνευση" με ιστορική ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags