Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει, σε πολύ μεγάλο βαθμό, πώς θα παρατάξει την ομάδα του
| 2020-02-19 07:59:00

Θα γλεντήσει Άρσεναλ ο Μαρτίνς! Στην 11άδα ο "άψητος" - Μασούρας-Βαλμπουενά και πάγκο ο...

Sportdog Team
Θα γλεντήσει Άρσεναλ ο Μαρτίνς! Στην 11άδα ο "άψητος" - Μασούρας-Βαλμπουενά και πάγκο ο...

Το μεγάλο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό πλησιάζει!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει, σε πολύ μεγάλο βαθμό, πώς θα παρατάξει την ομάδα του στο παιχνίδι εναντίον της Άρσεναλ.

Οριστικά αναμένεται να αποφασίσει το πρωί της Πέμπτης, αλλά από όσα έχουν φάνει μέχρι στιγμής στις προπονήσεις στου Ρέντη, ο Σα θα είναι προφανώς τερματοφύλακας και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκας.

Ο Μπα, δηλαδή, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο βασικό σχήμα, αν και δεν έχει εμπειρία από αγώνες τέτοιου επιπέδου. Προφανώς, όμως, ο προπονητής του τον πιστεύει πολύ.

Στα χαφ θα υπάρχουν οι Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά, ενώ στα εξτρέμ οι Μασούρας και Βαλμπουενά, με μοναδικό προωθημένο τον Ελ Αραμπί.

Ο Κώστας Φορτούνης, προφανώς, θα μείνει στον πάγκο μετά από τόσους μήνες απουσίας, καθώς οι απαιτήσεις και ο ρυθμός τού αγώνα απαγορεύουν να παίξει βασικός - Υπάρχει κίνδυνος για μυϊκό τραυματισμό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags