Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελά "καρφιά" Νεϊμάρ σε Παρί και Τούχελ - Τους... άδειασε ο Βραζιλιάνος - Αποθέωσε αντίπαλο!
| 2020-02-20 06:17:00

Τρελά "καρφιά" Νεϊμάρ σε Παρί και Τούχελ - Τους... άδειασε ο Βραζιλιάνος - Αποθέωσε αντίπαλο!

Sportdog Team
Τρελά "καρφιά" Νεϊμάρ σε Παρί και Τούχελ - Τους... άδειασε ο Βραζιλιάνος - Αποθέωσε αντίπαλο!

Ανοιχτό το μέλλον του στον γαλλικό σύλλογο.

Το γκολ που σημείωσε χθες ο Νεϊμάρ απέναντι στην Ντόρτμουντ δεν αποδείχθηκε αρκετό στην Παρί ΣΖ για να αποφύγειτην ήττα (2-1) στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στους «16» του Champions League, ενώ σίγουρα η παρουσία του επισκιάστηκε από εκείνη του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Μιλώντας στο RMC ο διάσημος Βραζιλιάνος δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την... ελλιπή «τροφοδοσία» του και είπε ότι δεν ήταν απόφασή του να μην αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια, δείχνοντας, ότι οι διαφωνίες με τον σύλλογο και τον Τόμας Τούχελ δεν έχουν τελειώσει. «Δεν ήταν δική μου η απόφασή να μην παίξω τα τελευταία παιχνίδια. Ήθελα να παίξω, ένιωθα καλά, αλλά η Παρί ΣΖ φοβόταν και εκείνος που... πλήρωσε τις συνέπειες ήμουν εγώ», είπε ο Νεϊμάρ.

«Κάναμε πολλές μεταβιβάσεις λάθος. Επωφελήθηκαν από αυτά τα λάθη και έκαναν εκείνο που έκαναν. Δεχθήκαμε δύο γκολ λόγω μικρών λεπτομερειών που κάνουν τη διαφορά με έναν επιθετικό αντίπαλο όπως ο Χάαλαντ, ο οποίος έχει τεράστια αίσθηση του γκολ. Ίσως στο παιχνίδι δεν φαίνεται πολύ σκληρός, αλλά μόλις πάρει την μπάλα σκοράρει. Ωστόσο, καταφέραμε να σκοράρουμε, κάτι που είναι σημαντικό για την ρεβάνς», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags