Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Βαγιαννίδης: Η "σφαγή" του αιώνα! Ντου και της ΑΕΚ για τον παικταρά - "Καψούρα" Καρέρα - Πού θα πάει;
| 2020-02-19 23:06:00

Η "σφαγή" του αιώνα! Ντου και της ΑΕΚ για τον παικταρά - "Καψούρα" Καρέρα - Πού θα πάει;

Sportdog Team
Η "σφαγή" του αιώνα! Ντου και της ΑΕΚ για τον παικταρά - "Καψούρα" Καρέρα - Πού θα πάει;

"Χρυσάφι" από ΠΑΟΚ, στη... γωνία ο Ολυμπιακός. Απίστευτα πράγματα...

Παναθηναϊκός - Γιώργος Βαγιαννίδης: Είναι το πρόσωπο των ημερών στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Δικαίως ή αδίκως, το μέλλον θα δείξει. Το δεδομένο είναι πως οι κινήσεις των "μεγάλων" του ποδοσφαίρου μας επιβεβαιώνουν και ενισχύουν τον ντόρο που γίνεται γύρω από τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πλουσιοπάροχη πρόταση στον 18χρονο δεξιό μπακ-χαφ και πιέζει (ποικιλοτρόπως). Ο Ολυμπιακός υπολείπεται αυτής, αλλά δεν έχει παρατήσει την υπόθεση, έστω και αν βρίσκεται σε πιο διακριτικό ρόλο. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ανταγωνιστεί προτάσσοντας το ποδοσφαιρικό πλάνο, αλλά και αναλογικά με τις δυνατότητες και τα όσα ισχύουν στα αποδυτήρια του, προσφέροντας ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον "Βάγια".

Και φυσικά, πάντα υπάρχει ορθάνοιχτη και η επιλογή του εξωτερικού, με την πρόταση της Μονακό υφιστάμενη εδώ και καιρό και άλλες ομάδες στον… προθάλαμο να περιμένουν την απόφαση του διεθνή με τις "μικρές" εθνικές ομάδες ποδοσφαιριστή (για το αν θα συνεχίσει εντός ή εκτός των συνόρων κατ’ αρχάς) προκειμένου να κινηθούν.

Ποιος απουσιάζει από τον χορό; Η ΑΕΚ. Η Ενωση πάντως, παρότι όχι… επίσημα, κατέθεσε παρουσία. Εστω και αν χρησιμοποιήσει το "βαρύ" χαρτί της τη δεδομένη στιγμή, τον Μάσιμο Καρέρα. Ο μάνατζερ που μεσολάβησε για να έρθει ο Ιταλός τεχνικός στους "κιτρινόμαυρους", ο Ανδρέας Δημητρίου ήταν αυτός που επικοινώνησε με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή, μεταφέροντας του πως ο γιος του αρέσει πολύ στον Καρέρα και πως θα τον ήθελε στην ΑΕΚ.

Θεσμικός ο ρόλος του Δημητρίου στην Ενωση προφανώς και δεν είναι, ο ίδιος έχει παρελθόν και επικοινωνία με την οικογένεια (έχοντας προσπαθήσει να εξασφαλίσει το ok της για να δουλέψει στην προοπτική μετακόμισης στη Μίλαν), ωστόσο ξεκαθαρίζοντας πως επικοινωνεί εκπροσωπώντας τον Καρέρα, είναι σαφές πως έβαλε και την ΑΕΚ στο κόλπο.

Τελευταίοι και… καταϊδρωμένοι όμως οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν καμία τύχη στη διεκδίκηση του Βαγιαννίδη, κάτι που μπορεί να μην ξεκαθαρίστηκε από τον πατέρα του ποδοσφαιριστή (που βάσει τακτικής, φιλοσοφίας και επιλογών δεν θα το έκανε ποτέ…), αλλά ισχύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: To deal της χρονιάς: Συμφωνία Σαββίδη-Κούγια για τον παικταρά – "Χουνέρι" σε Μελισσανίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags