Facebook Pixel Champions League: Απίθανη 4άρα Αταλάντα στη Βαλένθια – Κάζο για Τότεναμ, αγκαλιά με την πρόκριση η Λειψία! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-19 23:54:00

Απίθανη 4άρα Αταλάντα στη Βαλένθια – Κάζο για Τότεναμ, κοντά στην πρόκριση η Λειψία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίθανη 4άρα Αταλάντα στη Βαλένθια – Κάζο για Τότεναμ, κοντά στην πρόκριση η Λειψία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αταλάντα - Βαλένθια 4-1 και Τότεναμ - Λειψία 0-1.

Ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League πήραν οι δύο πρωτάρες στα νοκ άουτ, Αταλάντα και Λειψία, κόντρα σε Βαλένθια και Τότεναμ αντίστοιχα.

Η ιταλική ομάδα έκανε… πάρτι κόντρα σε μια αγνώριστη Βαλένθια, την οποία διέλυσε με 4-1, ενώ οι Γερμανοί κυριάρχησαν μέσα στο Λονδίνο και έφυγαν με νίκη 1-0 επί της Τότεναμ.

Στο ματς του Μιλάνου, η Αταλάντα μετέτρεψε ένα θεωρητικά αμφίρροπο ματς σε παράσταση για ένα ρόλο. Οι Ιταλοί προηγήθηκαν από το 16’ με τον Χάτεμπουρ, με τον Ίλιτσιτς να κάνει το 2-0 με φοβερό σουτ στο 42’. Με νέα γκολάρα ο Φρόιλερ έκανε το 3-0 στο 57’ και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χάτεμπουρ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 63’. Το γκολ του Τσερίσεφ για το τελικό 4-1 στο 66’ κράτησε ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες της Βαλένθια για ανατροπή στη ρεβάνς.

Στο Λονδίνο, η Λειψία μπήκε… αγριεμένη, καθώς είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες και δοκάρι πριν συμπληρωθούν δύο λεπτά. Παρά την ξεκάθαρη κυριαρχία τους, οι Γερμανοί χρειάστηκαν ένα πέναλτι για να σκοράρουν. Ο Ντέιβις ανέτρεψε τον Λάιμερ εντός περιοχής και ο Βέρνερ αξιοποίησε την ευκαιρία, ευστοχώντας από τα 11 βήματα για το 1-0 στο 56’. Η Τότεναμ είχε δοκάρι με τον Λο Σέλσο σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και μια άστοχη κεφαλιά του Μόουρα από τη μικρή περιοχή. Δεν βρήκε όμως το γκολ και πάει στη ρεβάνς της Γερμανίας με ξεκάθαρο μειονέκτημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags