Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αχιλλέας Πούγγουρας: Ο κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού» τόνισε σε συνέντευξή του στη «Live Sport»
| 2020-02-20 07:44:00

Βγαίνει μπροστά ο Πούγγουρας στον ΠΑΟ - Μεγάλες ατάκες για το Τριφύλλι - Τι είπε για ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Βγαίνει μπροστά ο Πούγγουρας στον ΠΑΟ - Μεγάλες ατάκες για το Τριφύλλι - Τι είπε για ΠΑΟΚ!

Ο άσος των Πράσινων στο προσκήνιο.

Παναθηναϊκός - Αχιλλέας Πούγγουρας: Ο κεντρικός αμυντικός του Τριφυλλιού τόνισε στη Live Sport ότι στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει και να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει πλέον κίνητρο: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός, δεν είναι δύσκολο να βρούμε κίνητρο. Πρέπει να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία. Επιβάλλεται να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πάμε να το πάρουμε. Είναι σημαντικό για το πρεστίζ του Παναθηναϊκού να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε τις εξελίξεις για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την ανταπόκριση της ομάδας στα ντέρμπι: «Σίγουρα όχι. Εμείς πιστέψαμε στην πρόκριση, ξέραμε ότι μπορούμε. Δεν είχαμε τις εμφανίσεις που θέλαμε τόσο στην Τούμπα, όσο και στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Σαφώς και ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και αντιμετωπίζεται πολύ δύσκολα. Δεν τα καταφέραμε και πάμε παρακάτω».

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει πλησιάσει τους «μεγάλους» αντιπάλους του: «Νομίζω ότι αυτό το έχουμε δει όλοι. Έχουμε μεγάλη διαφορά στην απόδοσή μας από την αρχή της χρονιάς, έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Βέβαια, κατά τη γνώμη μου, μπορούμε ακόμα καλύτερα. Υπάρχει μια δύσκολη συνέχεια με συνεχόμενα παιχνίδια απέναντι στους μεγάλους αντιπάλους μας. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ως μονάδες και ως σύνολο και να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπό μας στα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας και στα πλέι οφ».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Ο στόχος μας είναι να νικάμε σε κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα στα τελευταία τρία ματς, ειδικά στους προημιτελικούς του Κυπέλλου, δεν αποδώσαμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε και όσο έχουμε δείξει ότι μπορούμε στα ντέρμπι. Θα ψάξουμε τις νίκες μέσα από όμορφο ποδόσφαιρο, για να βελτιωθούμε και άλλο».

Για τις προσπάθειες της άρσης του ευρωπαϊκού αποκλεισμού: «Δεν είναι δική μας δουλειά τι θα γίνει με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Η δουλειά μας είναι στο γήπεδο, να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα μπορούμε. Προφανώς, ευχόμαστε όλοι η ομάδα να μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη και την επόμενη σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags