Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Ο Αντώνης Καρπετόπουλος γράφει για το μεγάλο σημερινό παιχνίδι!
| 2020-02-20 10:18:00

Κορυφαίο άρθρο από τον Αντώνη Καρπετόπουλο για το Ολυμπιακός-Άρσεναλ

Sportdog Team
Κορυφαίο άρθρο από τον Αντώνη Καρπετόπουλο για το Ολυμπιακός-Άρσεναλ

Τι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι Πειραιώτες.

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Ο Αντώνης Καρπετόπουλος γράφει για το μεγάλο σημερινό παιχνίδι!

Διαβάστε όσα αναφέρει στη σημερινή έκδοση της SportDay:

Από την κλήρωση ακόμα είχα επισημάνει ότι ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τέσσερα προβλήματα και ένα μόνο αβαντάζ απέναντι στους “κανονιέρηδες”. Το πρώτο πρόβλημα του Ολυμπιακού κόντρα στους Λονδρέζους είναι ότι η Άρσεναλ δεν έχει κανέναν άλλο στόχο φέτος πλην του Γιουρόπα Λιγκ.

Το δεύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ότι η Άρσεναλ τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Οι δύο ομάδες συναντιώνται διαρκώς τα τελευταία χρόνια – σχεδόν ανά διετία. Η Άρσεναλ έχει γνωρίσει ήττες στο Καραϊσκάκη, ενώ ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να την κερδίσει και στο Λονδίνο με το εντυπωσιακό 3-2, που πέτυχε το 2015, τη χρονιά που προπονητή είχε τον Μάρκο Σίλβα.

Το τρίτο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ότι η αγγλική ομάδα έχει αποκλείσει μόνο μία φορά στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων σε νοκ άουτ παιχνίδια. Τα κατάφερε πέρυσι όταν στον προκριματικό του Γιορόπα Λιγκ απέκλεισε την Μπέρνλι. Το πρόβλημα των ελληνικών ομάδων απέναντι στις εγγλέζικες είναι ότι οι δικές μας ομάδες είναι δύσκολο να ακολουθήσουν τον τρομερό ρυθμό που υπάρχει σ΄ αυτά τα παιχνίδια. Μία ελληνική ομάδα μπορεί να κάνει το καλύτερο δυνατό και να χάσει το παιχνίδι σε δέκα λεπτά: θυμηθείτε τι έπαθε πέρυσι ο ΠΑΟΚ στο Λονδίνο από την Τσέλσι. Οι Άγγλοι έχουν επιβάλει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο την ηγεμονία τους, όχι μόνο επειδή ξοδεύουν πολλά περισσότερα χρήματα από τους υπόλοιπους, αλλά κυρίως διότι το πρωτάθλημά τους μοιάζει να γίνεται σε άλλες ταχύτητες! Αυτοί τρέχουν, ενώ οι άλλοι περπατάνε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags