Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρσεναλ: "Πίνουν αίμα οι μπροστινοί - Αυτός κάνει γκέλες - Πίσω τα μπακ"
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-20 12:25:00

"Πίνουν αίμα οι μπροστινοί - Αυτός κάνει γκέλες - Πίσω τα μπακ - Μην την πατήσει στο λαιμό"!

του Γιώργου Κτενά
"Πίνουν αίμα οι μπροστινοί - Αυτός κάνει γκέλες - Πίσω τα μπακ - Μην την πατήσει στο λαιμό"!

"Ειδικός" αναλύει Άρσεναλ. Πού να χτυπήσει ο Μαρτίνς; Πώς κερδίζει;

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να κατέβει στο γήπεδο, εναντίον της Άρσεναλ, για να ενθουσιάσει με την απόδοσή του, αλλά θα πρέπει να προσηλωμένος στο στόχο του, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Αντώνης Τσούτσης.

Άριστος αναλυτής τού αγγλικού ποδοσφαίρου σχολίασε, ακόμα, τα τρωτά σημεία τού αγγλικού συλλόγου, αλλά και στο γεγονός ότι η Αρσεναλ θα κατέβει στο Καραϊσκάκη με σκοπό να μη χάσει το παιχνίδι. 

"Τρικ με Σακά ο Αρτέτα"

"Ο Αρτέτα δεν έχει κατασταλάξει ακόμα για την 11άδα του, τελευταία για παράδειγμα είχε βάλει στην κορυφή τον Ν' Κετία. Στα άκρα πότε θα βάλει τον Μαρτινέλι, πότε τον Πέπε, πότε τον Νέλσον. Ψάχνει να βρει τη χημεία και τη φόρμουλα για την ομάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να την κάνει αποτελεσματική και ουσιαστική. Το λέει και ο ίδιος, άλλωστε, ότι θέλει να βρει τη φόρμουλα για να παίρνει το αποτέλεσμα", σχολίασε αρχικά στο sportdog ο Α. Τσούτσης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια δική του σφραγίδα, προσπαθεί να περάσει κάποια δικά του πράγματα σιγά-σιγά. Η Aρσεναλ είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα, απλώς ο Αρτέτα προσπαθεί να την κάνει λογική. Δηλαδή όχι αυτό το όλοι μπροστά και όπου βγει. Στην άμυνα έχει θέμα, προσπαθεί να βρει το ιδανικό δίδυμο. Έχει πιάσει το τρικ με τον Σακά στο αριστερό άκρο της άμυνας".

Ποιους θα πρέπει να προσέξει ο Oλυμπιακός σε ένα τόσο καλό σύνολο;

"Όλοι οι μπροστινοί της Aρσεναλ αν μυρίσουν αίμα, δεν θα χαριστούν. Και οι πλάγιοι αν βρεθούν στη μέρα τους, είναι πολύ επικίνδυνοι. Εκεί που έχει θέμα η Aρσεναλ είναι στην άμυνα, ενώ και ο Λένο έχει κάνει γκέλες".



Πώς μπορεί να την αντιμετωπίσει αποτελεσματικά ο Ολυμπιακός;

"Στον άξονα θα πρέπει να τη χτυπήσει. Αν ο Oλυμπιακός αποφασίσει να παίξει με επιθετικά μπακ, που κατεβαίνουν στο γήπεδο δηλαδή, θα έχει θέμα. Η Άρσεναλ δεν είναι ομάδα για να της δώσεις γήπεδο. Αν παίξει με ανεβασμένα μπακ, θεωρώ ότι η Aρσεναλ θα του βγάλει φάσεις και, τότε, θα έχει πρόβλημα".

"Μην την πατήσει στο λαιμό"

Τι περιμένεις να γίνει στα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης;

"Θεωρώ ότι ο Oλυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει, γιατί η Aρσεναλ αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Υπάρχει καλό κλίμα στην αγγλική ομάδα, αλλά έχει τρωτά σημεία. Η Νιουκάστλ, για παράδειγμα, κατάφερε να την προβληματίσει για 45 λεπτά, χωρίς να παίξει κάτι ιδιαίτερο. Το θέμα, όμως, είναι το πώς θα κατέβει στο γήπεδο ο Oλυμπιακός.

Αν ο Μαρτίνς αποφασίσει να κατεβάσει την ομάδα για να μαγέψει και να πάρει την πρόκριση με μεγάλη μπάλα, αν κεταβάσει την ομάδα του για γκολ και θέαμα, θα έχει πρόβλημα. Η Aρσεναλ θα κατέβει για να μη χάσει στο Φάληρο. Αν νικήσει, θα είναι ακόμα καλύτερα. Αλλά ο πρώτος στόχος της είναι να μην χάσει. Χρειάζεται υπομονή από την πλευρά του Ολυμπιακού, θα έχει άσχημη τροπή το παιχνίδι αν οι Πειραιώτες μπουν για να πατήσουν στο λαιμό την Aρσεναλ από το πρώτο λεπτό".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags