Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Οι τοποθετήσεις τουστη Nova «ακούμπησαν» και τα «πράσινα» αποδυτήρια.
| 2020-02-21 08:23:00

Εξελίξεις το πρωί τής Παρασκευής με Δώνη - Φεύγει από ΠΑΟ; Τι θα κάνει ο Αλαφούζος!

Sportdog Team
Εξελίξεις το πρωί τής Παρασκευής με Δώνη - Φεύγει από ΠΑΟ; Τι θα κάνει ο Αλαφούζος!

Ζόρικη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Οι τοποθετήσεις του στη Nova και οι σοβαρές αιχμές που άφησε, αναφορικά με τις σχέσεις του και τα προβλήματα σε βασικά ζητήματα συνεργασίας με τη διοίκηση και τον Τσάβι Ρόκα, όπως ήταν φυσιολογικό «ακούμπησαν» και τα «πράσινα» αποδυτήρια.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν για τις δηλώσεις του προπονητή τους στη σύντομη ομιλία που τους έκανε πριν από την προπόνηση της Πέμπτης (20/2), χωρίς ωστόσο να αναλύσει λεπτομερώς τα «πως» και τα «γιατί», ενώ και μετά το τέλος του προγράμματος πολλοί ποδοσφαιριστές πήγαν στο γραφείο του 50χρονου τεχνικού για να μάθουν κάτι παραπάνω.

Κι όλα αυτά, δύο 24ωρα πριν από (πολύ σημαντικό) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου οι «πράσινοι» θέλουν το «τρίποντο» για να πλασαριστούν ακόμη πιο ψηλά από πλευράς βαθμών, ενόψει των πλέι-οφ, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του στο ΑΠΕ ο Κώστας Γουλής.

Όλα αυτά στην παρούσα φάση έχουν περάσει (μοιραία) σε δεύτερο... πλάνο και μολονότι η συγκέντρωση της ομάδας θα έπρεπε να είναι 100% πάνω στο παιχνίδι της Τρίπολης, άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα ασχολούνται με τα... εξωαγωνιστικά.

Από την πλευρά του Δώνη δεν διαφαίνεται -προς το παρόν- καμία διάθεση παραίτησης. Τουλάχιστον όχι άμεσα κι ο ίδιος σκοπεύει να προπονήσει κανονικά την ομάδα το πρωί της Παρασκευής (21/2) κι εν συνεχεία να ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την αρκαδική πρωτεύουσα.

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Αλαφούζο, φαίνεται πως γίνεται προσπάθεια από τους συνεργάτες του, να πέσουν οι... τόνοι κι ότι γίνει, να γίνει με ηρεμία και να μην συνεχιστεί όλη αυτή η δημόσια αντιπαράθεση. Επί του παρόντος δε, δεν έχει προγραμματιστεί κανένα ραντεβού ανάμεσα στους δύο άντρες (η πλευρά του Αλαφούζου ανέφερε πως είναι ανοικτός εάν θέλει να μιλήσουν), ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως το μέλλον του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού κρέμεται από μία λεπτή... κλωστή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags