Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Πιο πλήρης ο ΠΑΟΚ, δεν φοβάται - Δεν θέλω να βλέπω Ολυμπιακό, ο κόσμος τους έχει σιχαθεί..."
| 2020-02-21 18:18:00

"Πιο πλήρης ο ΠΑΟΚ, δεν φοβάται - Δεν θέλω να βλέπω Ολυμπιακό, ο κόσμος τους έχει σιχαθεί..."

Sportdog Team
"Πιο πλήρης ο ΠΑΟΚ, δεν φοβάται - Δεν θέλω να βλέπω Ολυμπιακό, ο κόσμος τους έχει σιχαθεί..."

Ατάκες που θα συζητηθούν από παλαίμαχο του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μαυρέας και αναφέρθηκε στο κυριακάτικο (23/2) μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει τον Ολυμπιακό: «Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα να βγάζει πάθος, θέληση και διάθεση. Αυτό είναι που πραγματικά χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει τον Ολυμπιακό, μια ομάδα, η οποία είναι πραγματικά σε καλό φεγγάρι. Δεν έχω άποψη για τον Ολυμπιακό, δεν θέλω να τον παρακολουθώ. Γίνονται πράγματα, που γίνονταν και την εποχή μας και έχουν κάνει τον κόσμο να τους σιχαθεί. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για να μη δυναμιτίσω καταστάσεις. Εγώ θέλω το ποδόσφαιρο να παίζεται μέσα στο γήπεδο. Έτσι θέλουν όλοι, έτσι θέλει το ίδιο το προϊόν».

Για το πώς πρέπει να διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ τα πέντε ματς με στον Ολυμπιακό: «Σερί ματς κόντρα στον ΟΦΠ: «Είχαμε τύχει κι εμείς να παίξουμε 4-5 σερί ματς με τον Ολυμπιακό. Είχαμε τότε 4-5 παίκτες τρομερά ποιοτικούς και οι υπόλοιποι ήμασταν αγωνιστές. Βγάζαμε πάθος και έτσι τα διαχειριζόμαστε. Αυτό που θέλει να δει ο κόσμος μέσα στην Τούμπα είναι μια ομάδα ανάλογη της ατμόσφαιρας. Μια ομάδα, η οποία θα βγάλει ψυχή. Είναι πραγματικά καλή ομάδα ο Ολυμπιακός. Εμείς δεν τους βλέπαμε καθόλου. Λέγαμε τότε ότι έχαναν από τα Τέμπη. Τώρα που έρχονται με το αεροπλάνο, να χάνουν από το αεροδρόμιο».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα θα είναι το μόνο σίγουρο. Αυτό που χρειάζεται είναι προσοχή στις προκλήσεις και τους θεατρινισμούς. Θα μας γίνει συνήθεια αυτό το ματς μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να είμαστε τρομερά προσεκτικοί. Να μη δώσουμε δικαίωμα. Η Τούμπα είναι τεράστια και δυνατή. Και η ομάδα, από την πλευρά της, πρέπει να βγάλει μια ανάλογη διάθεση και δυναμισμό στο γήπεδο».

Για τους παίκτες-«κλειδιά» του ματς: «Οι προσωπικότητες παίρνουν αυτά τα παιχνίδια. Παίκτες που βγάζουν ψυχή και πάθος. Ο Βιεϊρίνια το βγάζει, ο Σφιντέρσκι έχει μια διάθεση, ο Μπίσεσβαρ είναι προσωπικότητα, ο Πέλκας είναι σε καλή κατάσταση. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο πλήρης, κι ας μην παίζει το ποδόσφαιρο που έπαιζε πέρσι. Δεν έχει και δεν πρέπει να φοβηθεί κάτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags