Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Ανακοίνωση για Δώνη με... καρφιά - "Είχε παραιτηθεί"
| 2020-02-21 18:31:00

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για Δώνη με... καρφιά - "Είχε παραιτηθεί"

Sportdog Team
Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για Δώνη με... καρφιά - "Είχε παραιτηθεί"

Πήραν θέση επίσημα οι Πράσινοι.
 

Οι χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Δώνη, στις οποίες εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις τελευταίες κινήσεις της διοίκησης, άναψαν… φωτιές στον Παναθηναϊκό, με την «πράσινη» ΠΑΕ να εκδίδει την Παρασκευή επίσημη ανακοίνωση για το φλέγον ζήτημα.

Οι Πράσινοι τονίζουν ότι υπάρχει σεβασμός και έμπρακτη στήριξη προς το πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού, κάνοντας αναφορά και στο διάστημα που ο Δώνης είχε υποβάλλει την παραίτησή στη διάθεση της διοίκησης, στις αρχές στη σεζόν.

Παράλληλα, δεν λείπουν και τα «καρφιά» για τον έμπειρο προπονητή, αφού στην ανακοίνωση επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι τα προβλήματα θα πρέπει να λύνονται με εσωτερική συζήτηση και όχι με δημόσιες τοποθετήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει εμπράκτως ότι στηρίζει και σέβεται τη θέση του προπονητή της ομάδας, ως εκ τούτου και τον σημερινό προπονητή της, Γιώργο Δώνη, τον οποίο εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε τον στηρίζει, ακόμα και όταν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αυτός γίνονταν και γίνεται από τον τεχνικό διευθυντή, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή.

Τέλος οι όποιες διαφορές πρέπει να επιλύονται εσωτερικά με συζήτηση και όχι με δημόσιες τοποθετήσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags