Facebook Pixel Από τον Λόρενς της Αραβίας, στην θεία από το Σικάγο!
| 2011-10-10 23:35:00

Από τον Λόρενς της Αραβίας, στην θεία από το Σικάγο!

Από τον Λόρενς της Αραβίας, στην θεία από το Σικάγο!

Σίριαλ θυμίζουν οι επίδοξοι επενδυτές στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τον Πρίγκιπα και την Arboris, έχουμε τώρα και αμερικάνικο «Fund», που θέλει να βάλει δολάρια στο «τριφύλλι»!

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας, εμφανίστηκε και τρίτος υποψήφιος επενδυτής για τον Παναθηναϊκό με προέλευση αυτή την φορά τις ΗΠΑ.

Μετά τον Σουλτάν Αλ Σαούντ και το ενδιαφέρον της Arboris Capital, νέο "Fund" από την Αμερική αυτή τη φορά φαίνεται διατεθειμένο να επενδύσει τα κεφάλαια του στον Παναθηναϊκό, δια μέσου εταιρείας που θέλει να ελέγξει πρώτα τα οικονομικά της ΠΑΕ και εν συνεχεία να φέρει πρόταση για την αγορά των μετοχών.


Μάλιστα, υπάρχουν κάποιες φήμες πως άνθρωποι της συγκεκριμένης εταιρίας θα έρθουν την Τετάρτη στην Ελλάδα και μετά από συζητήσεις που θα έχουν με τους Έλληνες συνεργάτες τους, θα πάνε απευθείας στον δικηγόρο της οικογένειας Βαρδινογιάννη, αφού τους ενδιαφέρουν αποκλειστικά οι μετοχές του Τζίγγερ!

Περισσότερα στοιχεία για το ποιοι βρίσκονται πίσω από τη συγκεκριμένη κίνηση δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια περίπτωση αντίστοιχη με αυτή της «Arboris Capital». Δηλαδή πρόκειται για μία εταιρεία, που περιμένει το «οκ» για να βρει και μετέπειτα να φέρει πρόταση στους «πράσινους».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags