Facebook Pixel Sportdog.gr | "Καρφιά" για Μπαρτσελόνα από πρώην παίκτης της: "Με έδιωξαν χωρίς λόγο" - Τι σχολίασε για τη Μασία!
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-23 04:16:00

"Καρφιά" για Μπαρτσελόνα από πρώην παίκτης της: "Με έδιωξαν χωρίς λόγο" - Τι σχολίασε για τη Μασία!

Sportdog Team
"Καρφιά" για Μπαρτσελόνα από πρώην παίκτης της: "Με έδιωξαν χωρίς λόγο" - Τι σχολίασε για τη Μασία!

Ακόμα ένα άσχημο περιστατικό για τους Μπλαουγκράνα.

La Liga: Με αρκετή δυσαρέσκεια μίλησε ο Κάρλες Πέρεθ για την Μπαρτσελόνα, σχολιάζοντας πως τον έδιωξαν χωρίς κανένα λόγο από την ομάδα και του στέρησαν το όνειρο.

Επιπλέον αναφέρθηκε στη Μασία, στην οποία αποτέλεσε μέλος και τόνισε πως άλλα σου λένε και μετά γίνεται το αντίθετο.

«Είμαι στεναχωρημένος για τον τρόπο που έγινε όλο αυτό. Πιστεύω ότι δεν μου συμπεριφέρθηκαν καλά στο τέλος, αλλά είμαι ευγνώμον για όσα έζησα στην Μπαρτσελόνα. Είμαι ένας άνθρωπος που έδωσε ό,τι είχε στους «μπλαουγκράνα» από όταν ήμουν παιδί. Το όνειρό μου ήταν να παίξω στην πρώτη ομάδα και το κατάφερα αυτό. Μόλις το κατάφερα όμως με έδιωξαν χωρίς κανένα λόγο, ειδικά με τις εμφανίσεις που είχα πραγματοποιήσει. Μιλάνε πολύ για την ακαδημία, αλλά στο τέλος κάνουν το αντίθετο. Τέλος πάντως, δεν βλέπω την Μπάρτσα με κακό μάτι, τους ευχαριστώ πολύ αλλά δεν μου άρεσε έτσι όπως το χειρίστηκαν. Τίποτε άλλο. Πλέον έχω το μυαλό μου μόνο στη Ρόμα όπου αγωνίζομαι», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο 22χρονος φορ στη "Mundo Deportivo".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags