Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ντέρμπι του Λονδίνου βάφτηκε "Μπλε" - Κυρίαρχη η Τσέλσι - Άργησε να "ξυπνήσει" η Τότεναμ (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-22 17:35:00

Το ντέρμπι του Λονδίνου βάφτηκε "Μπλε" - Κυρίαρχη η Τσέλσι - Άργησε να "ξυπνήσει" η Τότεναμ (vid)

Sportdog Team
Το ντέρμπι του Λονδίνου βάφτηκε "Μπλε" - Κυρίαρχη η Τσέλσι - Άργησε να "ξυπνήσει" η Τότεναμ (vid)

Μεγάλη νίκη για την Τσέλσι με 2-1.

 

Η Τσέλσι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Λονδίνου, αφού κατάφερε και πήρε τη νίκη απέναντι στην Τότεναμ με 2-1, η οποία την φέρνει στο +4 από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι Μπλε από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού κυριάρχησαν και απείλησαν την εστία του Γιορίς μόλις στο 12' και στο 15' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ του παιχνιδιού.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας των Πετεινών είπε όχι στο σουτ του Ζιρού με τον Μπάρκλεϊ να σημαδεύει το δοκάρι της Τότεναμ, ωστόσο στη συνέχεια της φάσης ο Γάλλος επιθετικός με δυνατό σουτ σκόραρε για το 1-0.

Στο 2' του δευτέρου ημιχρόνου ο Αλόνσο έγραψε το 2-0. Λίγο αργότερα ο Λο Σέλσο πάτησε πολύ άσχημα τον Αθπλικουέτα, αλλά ο Μίκαελ Όλιβερ δεν απέβαλε τον Αργεντίνο. 

Το μόνο που κατάφερε η Τότεναμ ήταν να μειώσει στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και μάλιστα με αυτογκόλ του Ρούντιγκερ, μετά από σουτ του Λαμέλα που κόντραρε στον Γερμανό και ξεγέλασε τον Καμπαγιέρο για το τελικό 2-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags