Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεταγραφή από εξωτερικό στον ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό! Τρομερή ενίσχυση στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-22 22:44:00

Μεταγραφή από εξωτερικό στον ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό! Τρομερή ενίσχυση στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεταγραφή από εξωτερικό στον ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό! Τρομερή ενίσχυση στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιοι προστίθενται στην εξίσωση.

Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ ζει στο ρυθμό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, κάτι που αποτυπώθηκε και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΣΦ ΠΑΟΚ που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, οι οπαδοί του Δικεφάλου ζέσταναν το κλίμα με τα συνθήματα τους, κάνοντας το δικό τους... Pre-Game μια ημέρα πριν τον μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 25η αγωνιστική της Super League.

Αυτό όμως που θα παρατηρήσετε σίγουρα είναι η αναφορά που κάνουν οι ΠΑΟΚτσήδες για τους φίλους της Παρτιζάν, οι οποίοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να τους ενισχύσουν με τη φωνή τους. Πρόκειται ξεκάθαρα για μεταγραφή... από το εξωτερικό.

Βέβαια απορίας άξιον είναι πως θα τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας με παρουσία ξένων οπαδών, οι οποίοι δεν συνηθίζουν να έρχονται σε τέτοια παιχνίδια με πολύ φιλικές διαθέσεις. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι η Ελλάδα είναι από τους αγαπημένους προορισμούς για χουλιγκανικό τουρισμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags