Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός στον ΠΑΟ - Τα... έσπασε ξένος άσος - Έξαλλος με Δώνη - Βαριές κουβέντες στα αποδυτήρια!
| 2020-02-22 23:03:00

Κόλαση στον ΠΑΟ - Τα... έσπασε ξένος άσος - Έξαλλος με Δώνη - Βαριές κουβέντες στα αποδυτήρια!

του Νίκου Στεργίου
Κόλαση στον ΠΑΟ - Τα... έσπασε ξένος άσος - Έξαλλος με Δώνη - Βαριές κουβέντες στα αποδυτήρια!

Ξέσπασε γιατί δεν παίζει. Πώς αντέδρασε ο κόουτς. Τελειώνει;

Ακόμη και τώρα, που ο Παναθηναϊκός έχει βελτιώσει αρκετά τις εμφανίσεις του, «κλειδώνοντας» τη θέση στα play-off, δεν… ησυχάζει η ομάδα. Εντάσεις εξακολουθούν να δημιουργούνται και από ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μέχρι πρότινος δώσει ανάλογα δείγματα.

Τον Ούφε Μπεκ για πολλά μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς, για αντιδραστικό χαρακτήρα όμως σίγουρα όχι. Μάλιστα,  ο ίδιος ο Δώνης, δημοσίως, είχε φροντίσει σε αρκετές περιπτώσεις να υπεραμυνθεί της καλοκαιρινής επιλογής που έγινε με τον (άκρως επιβαρυμένο από τραυματισμούς) Δανό, υπερθεματίζοντας μάλιστα και της προσπάθειας που ο ίδιος καταβάλλει κατά τη διάρκεια της σεζόν να ξεπεράσει τα – ψυχολογικά κυρίως – προβλήματα. Και κάπως έτσι, να καταφέρει τελικά να μην αποχωρήσει τον Ιανουάριο (όπως φημολογούνταν εντόνως), αλλά να παραμείνει στο ρόστερ διεκδικώντας τις ευκαιρίες του για περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Τον περίμενε την περασμένη Κυριακή στη φιλοξενία του Παναιτωλικού, ήταν στην αρχική προ-επιλογή, όταν όμως ανακοινώθηκε η τελική 18αδα και διαπίστωσε πως δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν, τότε… εξερράγη. Δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση από τις αντιδράσεις του Δανού, ο οποίος ξεστόμισε βαριές κουβέντες κατά του προπονητή του (δεν ήταν παρών και δεν επιδίωξε να είναι την ώρα του ξεσπάσματος του ποδοσφαιριστή του), αρνούμενος μάλιστα να ηρεμήσει παρά τις συνεχείς και σε μεγάλο βαθμό έντονες προσπάθειες συμπαικτών του, αλλά και στελεχών του επιτελείου του Παναθηναϊκού.

Φυσικά, ο Δώνης πληροφορήθηκε για το περιστατικό, έκτοτε δεν επιδίωξε την παραμικρή εξήγηση από τον Δανό, ο οποίος παραμένει – και δεν το κρύβει – έξαλλος με τον προπονητή του «τριφυλλιού».

Ο Δανός εξτρέμ είχε ανάλογη τύχη και στο σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Η μόνη διαφορά είναι πως αυτή τη φορά μπήκε στην αποστολή, αλλά και πάλι δεν πάτησε χορτάρι. Ο Δώνης ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα τους Νατζ και Χατζηγιοβάνη, στην εξέλιξη του ματς έβγαλε τον Έλληνα άσο, όμως προτίμησε τον Μπουζούκη αντί για τον Μπεκ, που είδε όλο το ματς από τον πάγκο, δείγμα του ότι ο προπονητής του δεν τον έχει στα βασικά πλάνα.

Το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί πλέον ως δεδομένο από το πρόσφατο ξέσπασμα του Μπεκ είναι πως το «διαζύγιο» που κατάφερε να γλυτώσει στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, δεν θα το αποφύγει το  καλοκαίρι, με τον ίδιο να θεωρείται ήδη ξένο σώμα στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρέμει" ο Δώνης; - Σενάριο-βόμβα για Έλληνα σουπερλιγκάτο τεχνικό στον ΠΑΟ - "Ντου" και από ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags