Facebook Pixel Νίκη... μισή κατηγορία για Παναιτωλικό με γκολάρα Ρόσα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-23 16:57:00

Νίκη... μισή κατηγορία για Παναιτωλικό με γκολάρα Ρόσα - Στα "τάρταρα" ο Πανιώνιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκη... μισή κατηγορία για Παναιτωλικό με γκολάρα Ρόσα - Στα "τάρταρα" ο Πανιώνιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπουδαία νίκη (1-0) που μπορεί να σημαίνει παραμονή για τους Αγρινιώτες.

Σε ένα ματς ζωής ή θανάτου ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και με την βοήθεια της έδρας του κατάφερε να κερδίσει 1-0 τον Πανιώνιο με μια γκολάρα του Φάρλεϊ Ρόσα με μακρινό σουτ στο 53' και να κάνει έτσι ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στη Superleague, "βυθίζοντας" ακόμα περισσότερο στην τελευταία θέση τους Νεοσμυρνιώτες.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου έφτασε τους 17 βαθμούς, ξέφυγε στο +7 από τους Κυανέρυθρους και πήρε ισχυρό προβάδισμα για την κατάληψη της προτελευταίας θέσης, που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, μετά την ολοκλήρωση και των πλέι-άουτ.

Ο Πανιώνιος, αντίθετα, έμεινε στους 10 βαθμούς και "βυθίστηκε" ακόμη περισσότερο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Μαρσιάλ, Μάλης, Μάρτιν, Ντάλσιο, Μουνιέ (90'+6' Μπαϊροβιτς), Αλβάρες (82' Ταχάρες), Ρόσα (89' Ντουάρτε), Ντάουντα, Λιάβας, Ντίας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης (63' Οικονομίδης), Κόρμπος, Τσιλούλης (83' Ρέτσος), Ρέντζας, Γρίβας (56' Καμαρά), Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags