Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: "Ντίμπλες" Κάκου: "Δεν μπορούσε το VAR - Κακό πλάνο με Βαρέλα - Έσπρωξε ο Τσιμίκας αλλά..."
| 2020-02-23 22:55:00

"Ντρίμπλες" Κάκου: "Δεν μπορούσε το VAR - Κακό πλάνο με Βαρέλα - Έσπρωξε ο Τσιμίκας αλλά..." (Vid)

"Ντρίμπλες" Κάκου: "Δεν μπορούσε το VAR - Κακό πλάνο με Βαρέλα - Έσπρωξε ο Τσιμίκας αλλά..." (Vid)

"Ήταν τρία μέτρα πίσω - Επηρεάζει τη φάση; - Τσίμπησε την μπάλα".

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Τάσος Κακός ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην αθλητική εκπομπή του OPEN και τόνισε μεταξύ άλλων πως ο διαιτητής Τομπίας Στίλερ πήρε πάνω του και τις τρεις αμφισβητούμενες φάσεις.

Ο Κάκος τόνισε πως δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη άποψη για το εάν βγήκε η μπάλα πριν το αυτογκόλ του Γιαννούλη, ούτε και το VAR, ενώ σημείωσε πως θα μπορούσε να δώσει πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου στο 81’, αν και σημείωσε πως ο διαιτητής είναι αυτός που αποφασίζει για το πόσο... δυνατό ήταν το σπρώξιμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Κάκος για τις επίμαχες φάσεις:

Για το γκολ του Ολυμπιακού κι εάν η μπάλα πέρασε τη γραμμή του άουτ πριν το γύρισμα του Ραντζέλοβιτς, είπε: «Δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο, ο βοηθός είχε μείνει τρία μέτρα πίσω, ενώ ούτε από το VAR μπορούσαν να βοηθήσουν. Από το VAR δεν μπορούσαν να δουν αν βγήκε η μπάλα και προφανώς ο διαιτητής θα δέχθηκε την άποψη του βοηθού».

Για το γκολ του Βαρέλα που ακυρώθηκε: Ο διαιτητής το μέτρησε αρχικά, καθώς θεώρησε πως ο παίκτης που είναι οφσάιντ, δεν επηρεάζει την μπάλα. Ο Βαρέλα ήταν οφσάιντ και ο διαιτητής θεώρησε πως αφού συμμετέχει στην φάση, επηρεάζει την μπάλα. Δεν είμαστε σίγουροι 100% για την φάση πάντως. Πάλι δεν βοηθάει το πλάνο πάντως, δεν βλέπουμε εάν ο Βαρέλα που πηδάει, επηρεάζει την φάση».

Για το πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΟΚ στο μαρκάρισμα του Τσιμίκα στον Λημνιό στο 81’ εντός περιοχής: «Πρόλαβε και τσίμπησε την μπάλα ο Λημνιός και μετά υπήρξε ένα σπρώξιμο. Αλλα δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο δυνατό είναι το σπρώξιμο. Ο διαιτητής είναι στον αγωνιστικό χώρο και αυτός ξέρει. Θα μπορούσε να το δώσει και να μην του πει κανείς τίποτα...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Βαρούχας στο 0-1: "Εγώ δεν παίρνω ρίσκο" - "Σωστά ακυρώθηκε το 1-1" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags