Facebook Pixel Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά τον Ολυμπιακό - Έκτακτη σύσκεψη με Σαββίδη
| 2020-02-24 11:29:00

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά τον Ολυμπιακό - Έκτακτη σύσκεψη με Σαββίδη - "Τελειώνουν" Φερέιρα;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά τον Ολυμπιακό - Έκτακτη σύσκεψη με Σαββίδη - "Τελειώνουν" Φερέιρα;

Τεράστιος προβληματισμός και... ξενύχτι στο "Μακεδονία Παλάς".

Ένα αποτέλεσμα θα μπορούσε να κάνει διαφορά στο χθεσινό ντέρμπι στην Τούμπα. Ήττα του ΠΑΟΚ. Και ήρθε. Το -5 του Δικεφάλου από τον Ολυμπιακό, μεγάλο, ακόμη και με το φορμάτ των play-off των σερί ντέρμπι. Το χειρότερο βέβαια για τους πρωταθλητές, η εικόνα στο γήπεδο.

Κάκιστος, χωρίς ιδέες, χωρίς φάσεις, χωρίς ευκαιρίες, χωρίς αντίδραση, χωρίς προπονητικές παρεμβάσεις. Μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, ο Δικέφαλος έτρεχε εντυπωσιακό αήττητο σερί. Σε διάστημα 1,5 μήνα έχει υποστεί τρεις ήττες. Η αντίδραση που βγήκε στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, δεν φαίνεται πως είναι ικανή να περιορίσει την κριτική και τον μεγάλο προβληματισμό που υπάρχει στην Τούμπα.

Ενδεικτικό το γεγονός πως παρά τις περί του αντιθέτου αιτιάσεις από συγκεκριμένες πλευρές που στάθηκαν τόσο στο γκολ του Ολυμπιακού (πέρασε ή όχι η μπάλα τη γραμμή του άουτ στο γύρισμα του Ραντζέλοβιτς) όσο και στο γκολ που -σωστά- ακυρώθηκε του ΠΑOΚ, οι επίσημες διαρροές και αναφορές του συλλόγου, δεν έκαναν την παραμικρή αναφορά στις διαιτητικές αποφάσεις (και καλώς). 

Στο επίκεντρο και πάλι βρίσκεται ο Αμπέλ Φερέιρα. Οι αποφάσεις του, οι επιλογές του, η σχέση που είναι εμφανές εδώ και καιρό πως δεν έχει με τους παίκτες του, με τα media, με τον κόσμο, περνάνε ξανά από το μικροσκόπιο των διοικούντων του ΠΑΟΚ. Η προσπάθεια στην προηγούμενη κρίση (μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ) ήταν να στηριχτεί ο Πορτογάλος. 

Και τώρα, λογικά, το ίδιο θα επιχειρηθεί. Ωστόσο, η αντίδραση αποδεικνύεται και πρόσκαιρη και το κυριότερο, δεν φαίνεται να οφείλεται σε παρεμβάσεις του ίδιου του Φερέιρα στην καθημερινότητα και στη λειτουργία της ομάδας. Και αυτό είναι που ανησυχεί περισσότερο τους διοικούντες.

Συνηθίζεται μεν, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί παρά να μη σημειωθεί πως και χθες, μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Ιβάν Σαββίδης και οι επιτελείς του ΠΑOΚ... ξενύχτησαν στο "Μακεδονία Παλάς", αναζητώντας κατ’ αρχάς απαντήσεις στην κάκιστη εικόνα του Δικεφάλου στο ντέρμπι και από εκεί και πέρα, τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει αυτή η εικόνα και η συνολική,  βαλτωμένη όπως όλα δείχνουν, κατάσταση να βελτιωθεί.

Υπό αυτό το πρίσμα, πάγια και πάντα, τίποτα δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποκλειστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα γίνει... πόλεμος - Μεγάλη μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για Έλληνα άσο - Ποιος παίρνει την ταλεντάρα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags