Facebook Pixel "Ναι" από Βαγιαννίδη - Καμία ρήτρα στο συμβόλαιο - Έτσι φεύγει ελεύθερος! - "Έγραψε" τον Δώνη
| 2020-02-24 17:45:00

"Ναι" από Βαγιαννίδη - Καμία ρήτρα στο συμβόλαιο - Έτσι φεύγει ελεύθερος! - "Έγραψε" τον Δώνη

του Νίκου Στεργίου
"Ναι" από Βαγιαννίδη - Καμία ρήτρα στο συμβόλαιο - Έτσι φεύγει ελεύθερος! - "Έγραψε" τον Δώνη

Τι γίνεται με τις συμμετοχές. Νέα συνάντηση μετά τις... φωτιές.

Το σίριαλ Βαγιαννίδη όπως φαίνεται μπαίνει στην τελική του ευθεία, με τα ρεπορτάζ να θέλουν τον νεαρό δεξιό μπακ-χαφ του Παναθηναϊκού να δίνει άμεσα, πιθανώς και εντός της ημέρας, την τελική του απάντηση στην πρόταση που του κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα, απ’ ευθείας από τον ιδιοκτήτη των "πράσινων" σε ραντεβού του με τη μητέρα του ποδοσφαιριστή.

Οι εκτιμήσεις θέλουν την απάντηση του να είναι θετική, αφού οι εντυπώσεις που άφησε η εν λόγω συνάντηση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή ήταν απολύτως ικανοποιητικές σε αυτά που περίμενε να ακούσει. Να ξεκαθαρίσουμε ωστόσο μερικά πράγματα, από τα πολλά, που έχουν κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες. Πρώτον, δεν υφίσταται κανένα deadline εκ μέρους του Παναθηναϊκού για την απάντηση του "Βάγια", πόσο μάλλον αυτό να έχει οριοθετηθεί σήμερα.

Δεύτερον, ο αριθμός των φιξαρισμένων συμμετοχών στην πρώτη ομάδα, κάτι που μεταξύ άλλων αποτέλεσε και έναν από τους λόγους της έκρηξης του Γιώργου Δώνη την περασμένη Πέμπτη, είναι δεδομένος. Εχει μεταφερθεί από τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, χωρίς ποτέ φυσικά να έχει τεθεί θέμα να αποτυπωθεί κάτι τέτοιο σε συμβόλαιο.

Όπως ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού προχώρησε σε συμφωνία κυρίων με την πλευρά Χατζηγιοβάνη, δίνοντας τον λόγο του πως σε περίπτωση που έρθει πρόταση συγκεκριμένου ύψους (+1,5 εκατ. ευρώ), τότε ο "Χάτζη" θα αποχωρήσει, χωρίς να χρειάζεται να μπει στο νέο του συμβόλαιο συγκεκριμένη (και ισόποση) ρήτρα αποδέσμευσης, έτσι ακριβώς έπραξε και στην πλευρά Βαγιαννίδη.

Πέραν της σαφέστατης οικονομικά βελτιωμένης προσφοράς που έκανε, δεσμεύτηκε προσωπικά για συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών (διψήφιο), ξεκαθαρίζοντας στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πως αν τελικά δεν τις πάρει, τότε θα μπορεί να αποχωρήσει ελεύθερος από τον σύλλογο.  Ποτέ δεν τέθηκε θέμα στο να μπει η συγκεκριμένη δέσμευση του Αλαφούζου σε συμβόλαιο, ποτέ επίσης -δείγμα και αυτό της ικανοποίησης με την οποία η πλευρά του ποδοσφαιριστή δέχτηκε την πρόταση του ιδιοκτήτη- δεν ζητήθηκε κιόλας.

Ακόμη και ο δισταγμός, ο προβληματισμός που προκάλεσαν στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη, φαίνεται πως -τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο σε αυτήν την υπόθεση, εξ ου και το φαίνεται- να κάμφθηκαν κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, ύστερα από νέες επαφές των δύο πλευρών που επικύρωσαν τα όσα είχαν λεχθεί στη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας.       

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Βαγιαννίδης; "Τελειώνει" άλλος Έλληνας του ΠΑΟ - Διαζύγιο-έκπληξη! - Πώς θα το πάρει ο Δώνης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags