Facebook Pixel ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Χάνει δύο παίκτες στην ίδια θέση - Πάει για μεταγραφή
| 2020-02-25 15:00:00

ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Χάνει δύο παίκτες στην ίδια θέση - Πάει επειγόντως για μεταγραφή!

του Παναγιώτη Νικολάου
ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Χάνει δύο παίκτες στην ίδια θέση - Πάει επειγόντως για μεταγραφή!

Κακά μαντάτα στο λιμάνι. Ποιοι... τελειώνουν. "Μιλάει" το αφεντικό;

Την περασμένη εβδομάδα, έκανε ντεμπούτο στην Πριμέρα ερχόμενος από τον πάγκο ύστερα από τραυματισμό του (τότε) βασικού αριστερού μπακ της Μαγιόρκα. Και η παρουσία του (από δική του προσπάθεια προήλθε το γκολ της νίκης των νησιωτών) επιβραβεύτηκε με το ξεκίνημα του ως βασικός για πρώτη φορά, την περασμένη Παρασκευή, στη Σεβίλλη κόντρα στην Μπέτις.

Ο Λεονάρντο Κούτρης όμως ήταν άτυχος. Όχι γιατί συνδύασε το ντεμπούτο του ως βασικός με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε (το πρώτο από τα δύο κερδισμένα των Ανδαλουσιάνων), αλλά γιατί και αυτός, στο 29' της αναμέτρησης, τραυματίστηκε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε.

Δυστυχώς για τον 25χρονο αριστερό μπακ, τα νέα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν είναι καθόλου καλά. Εχει υποστεί ζημιά στο γόνατό του και δεδομένα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Απομένουν ενδελεχέστεροι ιατρικοί έλεγχοι προκειμένου να διαπιστωθεί τόσο το ακριβές επίπεδο του τραυματισμού όσο και να επιλεγεί η ενδεδειγμένη μέθοδος αποκατάστασης, χωρίς να αποκλείεται (ίσα ίσα) η προοπτική της επέμβασης η οποία δεν αποκλείεται να κρατήσει τον Κούτρη για μεγαλύτερο (πολύ μεγαλύτερο) διάστημα εκτός γηπέδων.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο δανεισμός του στη Μαγιόρκα, πρακτικά ολοκληρώνεται, αφού δεν προβλέπεται να αγωνιστεί καθόλου στο υπόλοιπο της χρονιάς και έτσι, χάνει και ο ίδιος την ευκαιρία να διεκδικήσει την μετά το καλοκαίρι παραμονή του στην Πριμέρα (δεν υπήρχε σχετική option αγοράς στον δανεισμό του από τον ισπανικό σύλλογο), αλλά και το κυριότερο ίσως, χάνει την ευκαιρία να υλοποιήσει τον σκοπό του δανεισμού του, που δεν ήταν άλλος από το να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και στο ενδεχόμενο που το καλοκαίρι επέστρεφε στον Ολυμπιακό να μπορούσε να είναι άμεσα ανταγωνιστικός για μια θέση στην ενδεκάδα των Ερυθρόλευκων.

Ειδικά με την ορατή, για την ακρίβεια πιο ορατή από ποτέ, συνθήκη της πιθανής πώλησης του φοβερού και τρομερού φέτος, Κώστα Τσιμίκα. Τραυματισμός που συνεπώς μπορεί κατ’ επέκταση να επηρεάσει και το συγκεκριμένο μέτωπο και αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για ακόμη μεγαλύτερη ζημιά από την αρχικά εκτιμώμενη, ουσιαστικά προδιαγράφει (πάντα σε συνδυασμό με ενδεχόμενη πώληση του "Τσίμι") ένα βασικό μεταγραφικό μέτωπο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι, την ενίσχυση δηλαδή στο -έτσι κι αλλιώς αποψιλωμένο...- αριστερό άκρο της αμυντικής του γραμμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστιος Ολυμπιακός! Παραμιλάει όλη η Ευρώπη - Tι κατάφερε ο Μαρινάκης - Στον ΠΑΟΚ τα βλέπουν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags