Facebook Pixel ΑΕΚ: Συνεχίζει συντηρητικά ο Ολιβέιρα! Εκτός λόγω πυρετού ο Λιβάγια
| 2020-02-25 21:25:00

Συνεχίζει συντηρητικά ο Ολιβέιρα! Εκτός λόγω πυρετού ο Λιβάγια

Sportdog Team
Συνεχίζει συντηρητικά ο Ολιβέιρα! Εκτός λόγω πυρετού ο Λιβάγια

Μέτρησε ξανά απουσίες ο Καρέρα. Τι ισχύει για τον Πορτογάλο.

Μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από τον Μάσιμο Καρέρα οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις. Οι κιτρινόμαυροι δούλεψαν στα Σπάτα χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, στις 17.00 και στις 18.00.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Ιταλός τέχνικος μέτρησε και πάλι απόντες, αφού ο Μάρκο Λιβάια δεν προπονήθηκε λόγω εμπύρετου ίωσης, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν.

Όσον αφορά την κατάσταση του Νέλσον Ολιβέιρα, για τον οποίο υπήρξε ανησυχία μετά την αποχώρησή του λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς στο ματς με τον ΟΦΗ (έγινε αλλαγή στο 67’), ο Πορτογάλος επιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση ο 28χρονος φορ ήταν καλύτερα την Τρίτη, ωστόσο η κατάστασή του θα ελέγχεται καθημερινά μέχρι να εκτιμηθεί, αν θα μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα ή θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι καθησυχαστικοί. Ο παίκτης δεν έχει υποστεί ζημά, αφού είναι «καθαρός» σε όλους τους ελέγχους, στους οποίους έχει υποβληθεί. Απλά νιώθει συνηθισμένες ενοχλήσεις λόγω επιβάρυνσης στους κοιλιακούς-προσαγωγούς. Γι'αυτό θα συνεχίσει , τις απαραίτητες φυσικοθεραπείες.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags