Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Προσωπική βόμβα Σαββίδη - Πάνω από 10.000.000 - Τον "μπλοκάρει" η UEFA
| 2020-02-25 22:40:00

Προσωπική βόμβα Σαββίδη - Πάνω από 10.000.000 - Τον "μπλοκάρει" η UEFA - Ποιον θα "σκοτώσει";

του Λάζαρου Γεωργίδη
Προσωπική βόμβα Σαββίδη - Πάνω από 10.000.000 - Τον "μπλοκάρει" η UEFA - Ποιον θα "σκοτώσει";

Αδιανόητα χρήματα. Γιατί δεν υπογράφει. "Αποκάλυψη" Μπράνκο!

ΠΑΟΚ: Η συμφωνία υφίσταται εδώ και περίπου δύο μήνες. Συμφωνία σε όλα. Διάρκεια συμβολαίου (3 χρόνια), απολαβές (πάνω από 2,2 εκατ. ευρώ συνολικά), ρήτρα αποδέσμευσης (δεν είναι 10 εκατ. ευρώ που έχει κυκλοφορήσει, είναι περισσότερα, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει το ακριβές της ποσό). Επισφραγίστηκε σε τετ-α-τετ του καλύτερου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου φέτος, του Γιόζιπ Μίσιτς με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη και χθες, με τον αδερφό και τον μάνατζερ του Κροάτη μέσου στην Θεσσαλονίκη, έπεσαν και οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Η ρήτρα (2 εκατ. ευρώ) που θα κάνει παίκτη του Δικέφαλου στη Σπόρτινγκ θα καταβληθεί στα "λιοντάρια" (όπως σας έχει ενημερώσει το sportdog από τον Οκτώβριο πως αποτελούσε ειλημμένη απόφαση των πρωταθλητών), όχι όμως άμεσα. Ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να κάνει χρήση της option μέχρι τον Ιούνιο και τότε θα το κάνει, αφού τη δεδομένη στιγμή και δεν έχει νόημα και δεν του "επιτρέπεται" βάσει του FFP.

Οι πρότερες επαφές με τη Σπόρτινγκ τόσο για τη μείωση του ποσού όσο και για… ευκολίες πληρωμής δεν απέδωσαν, ωστόσο το χαρτί που έχει στα χέρια του ο Δικέφαλος με ενεργοποίηση της ρήτρας ως τον Ιούνιο είναι πολύ σημαντικό αφού του επιτρέπει να κάνει ως τότε την απαραίτητη, την αναγκαία πώληση ενός ποδοσφαιριστή του (ή έστω να προβεί σε λύσεις συμβολαίων που θα εξοικονομήσουν το απαιτούμενο ποσό που χρειάζεται ώστε να δικαιολογηθεί δαπάνη 2 εκατ. ευρώ) για να προχωρήσει και επισήμως στην αγορά του Μίσιτς.

Δείγμα και αυτό της εξαιρετικά ασφυκτικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο ΠΑΟΚ και αποτύπωσε εκ νέου με δηλώσεις του το περασμένο Σαββατοκύριακο και ο ίδιος ο Μάριο Μπράνκο, κάνοντας σαφώς λόγο πως από τη στιγμή που δεν εξασφαλίστηκαν έσοδα τον Ιανουάριο από πωλήσεις παικτών ήταν αδύνατον να γίνουν προσθήκες. Στάτους, που όπως φαίνεται και από την περίπτωση Μίσιτς, διατηρείται και εν όψει καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν ξέχασαν τον Σαββίδη στον Ολυμπιακό - Απάντηση με... τρολάρισμα από Θύρα 7 (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags