Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτούς "παίρνει" μαζί του ο Δώνης, τελειώνουν παικταράδες
| 2020-02-26 12:16:00

"Τσουνάμι" στον ΠΑΟ - Αυτούς "παίρνει" μαζί του ο Δώνης - Τελειώνουν παικταράδες - Αλλάζουν όλα!

του Νίκου Στεργίου
"Τσουνάμι" στον ΠΑΟ - Αυτούς "παίρνει" μαζί του ο Δώνης - Τελειώνουν παικταράδες - Αλλάζουν όλα!

Σαρωτικές εξελίξεις, "διαλύεται" η ομάδα. Διαβάστε ονόματα.

Παναθηναϊκός: Με αφορμή την πρόταση ανανέωσης που κατατέθηκε χθες στον Χρήστο Δώνη, πρόταση που όπως είχαμε προαναγγείλει στο sportdog δεν ανταποκρίνεται στα "θέλω" του Έλληνα μέσου, είναι απολύτως ορατό το ενδεχόμενο η νέα χρονιά να βρει την ομάδα με ριζικά αλλαγμένη την αρχική της ενδεκάδα.

Γιόχανσον και Ινσούα,  οι οποίοι επίσης μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν, είναι απίθανο όπως όλα δείχνουν να επεκτείνουν την παραμονή τους στους "πράσινους". Ελάχιστες φαίνεται πως είναι οι πιθανότητες και για τον ίδιο τον Χρήστο Δώνη, ενώ από τους θεωρούμενους βασικούς είναι εξαιρετικά δύσκολο (αν όχι απίθανο) να γίνει χρήση του buy-out για τον Ζαχίντ (1,6 εκατ. ευρώ).

Τέσσερις συνεπώς βασικοί αυτήν τη στιγμή μοιάζει να είναι εκτός ομάδας. Αν στην εξίσωση βάλουμε και τις δυσκολίες που υπάρχουν (πάντα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) για την ανανέωση του συμβολαίου του Αποστολάκη, αλλά και το ότι είναι δύσκολο να ενεργοποιηθούν οι ρήτρες αγοράς των Ανουάρ (απίθανο), Νατζ (πολύ δύσκολο), τότε ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που είναι τώρα στον αέρα φτάνουν στους 7.

Προσθέστε και τους τρεις που το καλοκαίρι μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, Μακέντα, Σένκεβελντ και Πούγγουρα, συνθήκη πάντα ιδιαίτερη για κάθε ομάδα, αφού αν δεν τελεσφορήσουν οι διαπραγματεύσεις για νέα συμβόλαια (που λογικά θα γίνουν), εύλογα αυτοί οι παίκτες μπαίνουν στην transfer list είτε εκούσια (από απόφαση δηλαδή του συλλόγου) είτε... ακούσια, αφού οι ομάδες που ενδιαφέρονται γι' αυτούς τέτοιες καταστάσεις επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν.

Σύνολο λοιπόν 10 ποδοσφαιριστές από τον βασικό κορμό των "πράσινων". Σημαντικές εκκρεμότητες, πόσο μάλλον αν σε αυτές προσθέσουμε και το στάτους του ίδιου του Γιώργου Δώνη, το οποίο ξεκάθαρα ως τώρα τον φέρνει εκτός ομάδας στο τέλος (το αργότερο) της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανο όνομα για αντι-Δώνης στον ΠΑΟ - Ήταν σε top ελληνική ομάδα, είχε φτάσει κοντά στην ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags