Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρεάλ – Σίτι: Το under 5.5 που αξίζει και η πρόκληση στο 2.45 – Με δυο σουτ στο τέρμα πληρωνόμαστε!
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-26 18:35:00

Ρεάλ – Σίτι: Το under 5.5 που αξίζει και η πρόκληση στο 2.45 – Με δυο σουτ στο τέρμα πληρωνόμαστε!

Sportdog Team
Ρεάλ – Σίτι: Το under 5.5 που αξίζει και η πρόκληση στο 2.45 – Με δυο σουτ στο τέρμα πληρωνόμαστε!

Ματσάρα απόψε το βράδυ στο Champions League.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται το βράδυ της Τετάρτης (22.00) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 17 Μαρτίου.

Ως ευκαιρία για… restart αντιμετωπίζει το αποψινό ματς η Ρεάλ, η οποία μέσα σε δύο εβδομάδες όχι μόνο είδε τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα να μειώνεται, αλλά έπεσε και στη δεύτερη θέση. Η «Βασίλισσα» ήρθε αρχικά ισόπαλη 2-2 εντός με την Θέλτα και το Σάββατο ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Λεβάντε. Ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι παίκτες ψάχνουν μία καλή εμφάνιση και μία μεγάλη νίκη, καθώς την Κυριακή ακολουθεί και το «κλάσικο» με την Μπαρτσελόνα. Εβδομάδα… φωτιά που μπορεί να κρίνει όλη τη σεζόν. Δεν θα ρισκάρει πάντως ιδιαίτερα ο Γάλλος κόουτς, θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό και κυρίως να μη δεχθεί γκολ. Εκτός ο Αζάρ, που ενδέχεται να χάσει ολόκληρη τη σεζόν για το πρόβλημα στον αστράγαλο.

Η Σίτι παρότι δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο στο πρωτάθλημα, πέρασε άνετα από τη Λέστερ με 2-0 και κλείδωσε σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση. Πρώτος της στόχος όμως είναι εδώ και μήνες η Ευρώπη και η κατάκτηση του Champions League, ενώ μετά την τιμωρία με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό για τα επόμενα δύο χρόνια, όλοι στον σύλλογο… διψάνε για απαντήσεις. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ετοιμάζει την ομάδα του εδώ και εβδομάδες για το συγκεκριμένο ματς, ενώ και ο ίδιος γνωρίζει καλά πως θα αποδοκιμαστεί έντονα λόγω του παρελθόντος του στην Μπαρτσελόνα. Έχει «δέσει» την άμυνά του τελευταία, ωστόσο θα προσπαθήσει να παίξει κλειστά και να βρει με τους ποιοτικούς του επιθετικούς κάποιο γκολ στην κόντρα.

Παρότι οι δύο ομάδες διαθέτουν τρομερά… όπλα από τη μεσαία γραμμή, εκτιμώ πως το ματς δεν θα ξεφύγει και ότι αμφότεροι θα προσέχουν περισσότερα τα μετόπισθέν. Οι αποδόσεις ωστόσο δεν είναι μοιρασμένες και οι τιμές στη γηπεδούχο Ρεάλ είναι προκλητικές. Αξίζει να αγοράσουμε το 1Χ, αλλά και να κυνηγήσουμε ως σκόρερ τον Καρίμ Μπενζεμά ως fun bet ή έστω την επιλογή να κάνει δύο σουτ προς την εστία που πληρώνει πολύ καλά.

[22.00] Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Εκτίμηση: 1Χ και under 5.5 (1.70) ή 1Χ και Under 4.5 (2.45)

Ειδικά στοιχήματα

Under 3.5 (1.55)
Over 1.5 προσπάθειες Μπενζεμά προς την εστία (2.05)
Γκολ Μπενζεμά (2.35)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags