Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σε rotation θα προχωρήσει ο Αμπέλ Φερέιρα ενόψει των σημαντικών παιχνιδιών που ακολουθούν σε Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο.
| 2020-02-27 09:09:00

Σαρωτικές αλλαγές Φερέιρα μετά το ντέρμπι - Νέα ενδεκάδα με Ξάνθη - Αυτούς... τρώει!

Sportdog Team
Σαρωτικές αλλαγές Φερέιρα μετά το ντέρμπι - Νέα ενδεκάδα με Ξάνθη - Αυτούς... τρώει!

Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του.

ΠΑΟΚ: Σε rotation θα προχωρήσει ο Αμπέλ Φερέιρα ενόψει των σημαντικών παιχνιδιών που ακολουθούν σε Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να κρατήσει φρέσκους του παίκτες, που αποτελούν τον βασικό κορμό της ενδεκάδας του και έτσι σκέφτεται να παρουσιάσει μια αρκετά διαφορετική ενδεκάδα στο ματς με την Ξάνθη.

Άλλωστε ακολουθούν τα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και άπαντες στον Δικέφαλο θέλουν τη νίκη μετά το χαμένο ματς στην Τούμπα.

Έτσι αρχικά σκέφτεται να επαναφέρει στην 11αδα τον Μάτος, ο Λάμπρου να πάρει τη θέση του Λημνιού και ο Ελ Καντουρί να αγωνιστεί αντί του Μπίσεσβαρ. Επίσης, είναι πιθανό ο Αουγκούστο να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα αντί του Μίσιτς ή του Μαουρίσιο.

Προβληματισμός όμως υπάρχει στον ΠΑΟΚ και για τους Πέλκα-Βιεϊρίνια, οι οποίοι έκαναν χθες ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων και σήμερα θα φανεί αν θα μπουν στην προπόνηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags