Facebook Pixel Sportdog.gr | Ταλαιπωρία για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ - Αναγκαστική προσγείωση! Έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου
| 2020-02-27 14:45:00

Ταλαιπωρία για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ - Αναγκαστική προσγείωση! Έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου

Sportdog Team
Ταλαιπωρία για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ - Αναγκαστική προσγείωση! Έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου

Τι ανέφερε η αεροπορική εταιρεία.

Δεν κατάφεραν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ να μεταβούν στην Ελβετία προκειμένου να ευποστηρίζουν απόψε την ομάδα τους, η οποία αντιμετωπίζει την Ελβετία για τους «32» του Europa League.

Όπως αναφέρουν κυπριακές πηγές, το αεροσκάφος λίγο μετά την απογείωσή του υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση λόγω μηχανικού προβλήματος. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Πάφο και οι οπαδοί δεν κατάφεραν να βρουν εναλλακτική λύση για να μεταβούν εγκαίρως στη Βασιλεία.

Όπως αναφέρει η αεροπορική εταιρεία στην επίσημη ενημέρωσή της, ενεργοποιήθηκαν οι μάσκες οξυγόνου.

«Η Κατά τη διάρκεια της ναυλωμένης πτήσης U81964 της TUS AIRWAYS, η οποία απογειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί από τη Λάρνακα με προορισμό τη Βασιλεία, παρουσιάστηκε τεχνικό θέμα σύντομα μετά την απογείωση του αεροσκάφους με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν αυτόματα οι μάσκες οξυγόνου.

Έχοντας πάντα την ασφάλεια των επιβατών μας ως τη μέγιστη προτεραιότητά μας, το πλήρωμα αποφάσισε αμέσως όπως το αεροσκάφος προσγειωθεί στον Διεθνή Αερολιμένα Πάφου, στις 8 το πρωί περίπου.

Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και οι 80 επιβάτες της πτήσης αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας.

Αυτή τη στιγμή, η Εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία διευθέτησης του θέματος και εξεύρεσης της καλύτερης δυνατής λύσης, προκειμένου όσοι επιβάτες το επιθυμούν να μεταφερθούν στον τελικό τους προορισμό με αεροσκάφος άλλης αεροπορικής εταιρείας. Η TUS AIRWAYS εκφράζει τις ειλικρινείς της απολογίες για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε στους επιβάτης της πτήσης» αναφέρει το δελτίο Τύπου της TUS AIRWAYS.

Οι παδοί της ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην ταξίδεψαν αλλά δεν πτοήθηκαν για την απουσία τους από το γήπεδο της Βασιλείας. «Ότι και να κάνετε,ο ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΣ δεν πεθαίνει», ήταν το μήνυμα του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags