Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις για ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό έχασε από Ολυμπιακό - Σιωπή Ιβάν
| 2020-02-27 16:05:00

Αποκαλύψεις-φωτιά για ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό έχασε από Ολυμπιακό - Τι γίνεται με παίκτες - Σιωπή Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκαλύψεις-φωτιά για ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό έχασε από Ολυμπιακό - Τι γίνεται με παίκτες - Σιωπή Σαββίδη!

Μηνύματα προς όλους. Τρομερό πρωτοσέλιδο. Ποιος κάνει... θόρυβο;

Ενδεικτικό της κατάστασης που υπάρχει μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ, το ρεπορτάζ που βγαίνει από τα αποδυτήρια του Δικεφάλου και καταγράφεται αναλυτικά στο πρωτοσέλιδό της πάντα καλά ενημερωμένης σε θέματα του συλλόγου Metrosport.

Στο πρωτοσέλιδό της λοιπόν η εφημερίδα τονίζει χαρακτηριστικά τα "μηνύματα που περνούν στα αποδυτήρια", χωρίς να αποσαφηνίζεται ο... αποστολέας. Γίνεται λόγος λοιπόν ενδεικτικά για το ότι "ο κόσμος δεν μπορεί να ανεχτεί άλλη τέτοια εμφάνιση", γεγονός που αποτυπώνει την αναστάτωση (στην καλύτερη….) του κόσμου των πρωταθλητών.

Επίσης, σημασία ιδιαίτερη έχει το δεύτερο μήνυμα: "Προσέξτε μη δίνεται δικαιώματα έξω από το γήπεδο". Μεγάλη "πληγή" η φημολογούμενη εξωγηπεδική ζωή αρκετών παικτών του ΠΑOΚ, πλέον αναδεικνύεται και... πρωτοσέλιδα, επιβεβαιώνοντας αν μη τι άλλο το φετινό πρόβλημα που υπάρχει ως προς τον συγκεκριμένο τομέα.

Τρίτο μήνυμα: "Αφήστε στην άκρη τα δικαστήρια, το μυαλό σας μόνο στα παιχνίδια". Αδύνατον να μην επηρεαστούν τα αποδυτήρια από τις λογιών λογιών δικαστικές περιπέτειες του συλλόγου, το συγκεκριμένο πάντως έρχεται σε αντιδιαστολή με τα όσα υποστήριζαν στον ΠΑΟΚ όλο αυτό το διάστημα και σύμφωνα με αυτά, οι δικαστικές υποθέσεις του συλλόγου είχαν μείνει εκτός από το αγωνιστικό τμήμα.

Αξιοσημείωτο επίσης από το πολύ αποκαλυπτικό σημερινό πρωτοσέλιδο της Metrosport το "χτύπημα" που κάνει λόγο για "σιωπή Ιβάν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό". Μπορεί ο Γιώργος Σαββίδης να δημοσιοποίησε την στήριξη του προς τον Αμπέλ Φερέιρα σε διαδικτυακό του διάλογο με οπαδό του ΠΑOΚ, ο ιδιοκτήτης όμως του Δικεφάλου δεν έχει προχωρήσει σε καμία ενέργεια μετά την ήττα της Κυριακής.

Σιωπή που προφανώς κάνει... θόρυβο, ειδικά αν θυμηθεί κανείς τα όσα έγιναν με πρωτοβουλία του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη μετά τον τερματισμό του αήττητου σερί του ΠΑOΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στις αρχές Ιανουαρίου από τον Αρη, αλλά κυρίως μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τις πολύωρες επαφές του μέσω skype με όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑOΚ από τους οποίους ζήτησε την γνώμη τους για τα τεκταινόμενα στην ομάδα και τρόπους βελτίωσης της εικόνας της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή-βόμβα για Σφιντέρσκι - Τον θέλουν αντί του τραυματία Λεβαντόφσκι - Δεν είναι τρολάρισμα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags