Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θερμή εισήγηση Δώνη - Πόσο... γκαντέμης - Λύση συμβολαίου!
| 2020-02-27 19:56:00

Μεταγραφή "κανονικού" ΠΑΟ - Θερμή εισήγηση Δώνη - Πόσο... γκαντέμης - Λύση συμβολαίου!

του Νίκου Στεργίου
Μεταγραφή "κανονικού" ΠΑΟ - Θερμή εισήγηση Δώνη - Πόσο... γκαντέμης - Λύση συμβολαίου!

Ήταν και... διεθνής. "Άδειασε" τον προπονητή. Βαρύ το κλίμα.

Παναθηναϊκός: Το καλοκαίρι παρουσιάστηκε ως μεταγραφή "κανονικού" (και όχι μνημονιακού) Παναθηναϊκού. Το γεγονός ότι προέρχονταν από το (όχι και τόσο αναβαθμισμένο…) κυπριακό πρωτάθλημα, όπου ούτε εκεί είχε καταφέρει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν περιόρισε τους διθυράμβους.

Η (συζητήσιμη) επιστροφή του στην Εθνική επί ημερών Αγγελου Αναστασιάδη και το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε πριν έναν χρόνο στο ματς στη Βοσνία, οι πρόσφατες εικόνες που ομοίαζαν με τα όσα ο Δημήτρης Κολόβος είχε αφήσει ως μεγάλες υποσχέσεις στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Σοβαροί όμως και αρκετοί τραυματισμοί (που επίσης αγνοήθηκαν στις πανηγυρικές εκτιμήσεις που συνόδευσαν τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό) φρέναραν την καριέρα του, κατεβάζοντας πολύ το ταβάνι που άπαντες εκτιμούσαν πως θα έχει. Το καλοκαίρι, κατόπιν θερμής εισήγησης του Γιώργου Δώνη, ο οποίος στο πρόσωπο του Κολοβού έβλεπε το "οκτάρι" που έλειπε από την ενδεκάδα του (αυτή ήταν η θέση που εξ αρχής το "τρένο" πόνταρα στο να αξιοποιήσει τον Κολοβό – κάτι που επίσης αγνοήθηκε, αφού ποτέ στην καριέρα του δεν είχε παίξει σε μια τέτοια θέση), φόρεσε τα πράσινα.

Πήρε επαναλαμβανόμενες ευκαιρίες, με τον Δώνη να στηρίζει εμπράκτως την επιλογή του, παρότι τον χρησιμοποίησε σε διάφορες θέσεις στο γήπεδο, χωρίς να τον καθιερώσει σε κάποια εξ αυτών και χωρίς -το κυριότερο- ο ίδιος ο διεθνής μέσος με τις εμφανίσεις του να δικαιώσει την εμπιστοσύνη που εξασφάλιζε.

Σταδιακά, αλλά απολύτως αναμενόμενα, έχασε χρόνο συμμετοχής, ώσπου πλέον ακόμη και η είσοδος του στην αποστολή θεωρούνταν είδηση. Τελευταίο του παιχνίδι, στις 22 Ιανουαρίου, μια δηλαδή από τις δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές του στο 2020, με την τελευταία του παρουσία στο αρχικό σχήμα των "πράσινων" να ανάγεται στις 8 Δεκεμβρίου στο παιχνίδι στον Βόλο (όπου και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο).

Δεδομένα έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου υποστηρικτή του στα "πράσινα" αποδυτήρια, του Γιώργου Δώνη, επιπρόσθετα όμως, τον χτύπησε εκ νέου και η ατυχία, αφού χτες υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση (αρθροσκόπηση) στο καταταλαιπωρημένο του γόνατο, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα.

Όλα αυτά, έρχονται και… προστίθεται στο επιβαρυμένο -πλέον- κλίμα για τον ίδιο τον Κολοβό, τόσο που εδώ και καιρό κυκλοφορεί πως δεν αποκλείεται αν όχι σύντομα, το αργότερο στο τέλος της σεζόν, θα τεθεί θέμα παραμονής του στο ρόστερ, χωρίς να αποκλείεται η πρόωρη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών (ο Κολοβός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος Αλαφούζος! "Ντου" στον... Μαρινάκη - Πήρε τηλέφωνο και έκανε χαμό - Ψήνεται αποχώρηση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags