Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Τσιμίκας: "Αφήστε με ήσυχο" - Έκρηξη Μαρτίνς - Φοβερή κίνηση Βαλμπουενά - Σφαίρα ο Μαρινάκης!
| 2020-02-28 01:16:00

Τσιμίκας: "Αφήστε με ήσυχο" - Έκρηξη Μαρτίνς - Φοβερή κίνηση Βαλμπουενά - Σφαίρα ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τσιμίκας: "Αφήστε με ήσυχο" - Έκρηξη Μαρτίνς - Φοβερή κίνηση Βαλμπουενά - Σφαίρα ο Μαρινάκης!

Δεν ήθελε να βγει! Δεύτερος προπονητής. Απερίγραπτα πράγματα!

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία επική πρόκριση στο Λονδίνο, καθώς παρότι είδε την Άρσεναλ να φέρνει το ματς στα ίσια με γκολ στο 113’ της παράτασης κατάφερε με υπερπροσπάθεια να το γυρίσει, να σκοράρει στο 119’ και τελικά να αφήσει τους Λονδρέζους εκτός Ευρώπης. Τα όσα συνέβησαν όμως στο Emirates στο δεύτερο ημίχρονο, στον έξτρα χρόνο και μετά τη λήξη ήταν συγκλονιστικά.

Στα... χάιλαιτ της βραδιάς ήταν η επική αντίδραση του Κώστα Τσιμίκα στην αρχή της παράτασης, όταν μετά από τραυματισμό του στο πόδι από πάτημα του Σισέ, έδειχνε να πονάει, αλλά δεν ήθελε να βγει. Αρχικά από τον πάγκο ετοιμάστηκαν για αλλαγή, όμως ο Έλληνας άσος δεν ήθελε να βγει και «έσφιξε τα δόντια», ενώ μετά από επίμονες ερωτήσεις του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου, ο αριστερός μπακ... αγανάκτησε και τους είπε «αφήστε με πια ήσυχο, μπορώ να παίξω»!

Εξίσου έντονα πάντως έζησε το ματς και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στο 104’ μόνο που δεν έπεσε στο χορτάρι από την... έκρηξή του όταν είδε την μπάλα από το σουτ του Γκασπάρ να φεύγει άουτ, ενώ μετά το 1-2 φώναζε στους παίκτες του να γυρίσουν πίσω, καθώς τίποτα δεν είχε τελειώσει!

Ο... ηγέτης όμως των Πειραιωτών, εντός και εκτός γηπέδου ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά. Για τα 86 λεπτά που έπαιξε ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου, ενώ στη συνέχεια από τον πάγκο δεν σταμάτησε να φωνάζει και να δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του. Μάλιστα, στο ημίχρονο της παράτασης και με το σκορ στο 0-1 που οδηγούσε στα πέναλτι, παρακολουθήσαμε μία τρομερή στιγμή. Ο Γάλλος σούπερ σταρ μπήκε στο γήπεδο και συνεχάρη προσωπικά έναν – έναν όλους τους παίκτες, δίνοντας τους έτσι και κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια.

Φυσικά, τα όσα ακολούθησαν μετά το σφύριγμα της λήξης απλά δεν... περιγράφονται και μπορείτε να τα δείτε καλύτερα στα παρακάτω βίντεο. Οι παίκτες των Πειραιωτών πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους, ενώ στο γήπεδο μπήκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, έφυγε... σφαίρα για τα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΠΙΚΟ πανό των Ολυμπιακών για Κορωνοϊό στο Emirates - "Έκλαψαν" και οι Άγγλοι (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags