Facebook Pixel Sportdog.gr | Πλήγμα για Ουζουνίδη στον ΑΠΟΕΛ! Ο αποκλεισμός στο Γιουρόπα δεν είναι η μόνη απώλεια
| 2020-02-28 11:19:00

Πλήγμα για Ουζουνίδη στον ΑΠΟΕΛ! Ο αποκλεισμός στο Γιουρόπα δεν είναι η μόνη απώλεια

Sportdog Team
Πλήγμα για Ουζουνίδη στον ΑΠΟΕΛ! Ο αποκλεισμός στο Γιουρόπα δεν είναι η μόνη απώλεια

Έρχονται εξελίξεις στην κυπριακή ομάδα.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στο «Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ» και την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής πορείας του ΑΠΟΕΛ στη σεζόν 2019/20 επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο η μεταγραφή του Λούκας Σόουζα.

Όπως αναφέρει το Sigmalive, το μεταγραφικό παράθυρο στην Κίνα είναι ανοικτό για ακόμη λίγες ώρες (σ.σ. υπάρχει και το ενδεχόμενο μικρής παράτασης) και οι πληροφορίες φέρνουν τον Βραζιλιάνο να είναι ένα βήμα από την έξοδό του από τον Αρχάγγελο.

Τούτου δοθέντος αποκτά άλλη σημασία και μια ατάκα του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το παιχνίδι με τη Βασιλεία. Ερωτηθείς για τη χρησιμοποίηση του Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς σε ρόλο αμυντικού μέσου, ο Ελλαδίτης τεχνικός αποκρίθηκε πως ήθελε να τον δοκιμάσει στη συγκεκριμένη θέση, διότι «έχουμε ουσιαστικά τρία χαφ στο ρόστερ».

Θεωρητικά, ωστόσο, ο ΑΠΟΕΛ έχει τέσσερις παίκτες για τις θέσεις 6 και 8 (Σόουζα, Γένσεν, Άλεφ, Μάτιτς), συνεπώς ο 51χρονος προπονητής είτε δεν προσμετρά κάποιον εξ αυτών για τις συγκεκριμένες θέσεις είτε γνωρίζει πως οσονούπω οι επιλογές του θα περιοριστούν κατά μία, λόγω της επικείμενης αποχώρησης του Σόουζα. Ο χρόνος θα δείξει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags