Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Τα... διαλύει όλα ο Μαρινάκης, πάνω από 70.000.000 στον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-28 12:01:00

Τα... διαλύει όλα ο Μαρινάκης - Πάνω από 70.000.000 στον Ολυμπιακό - "Τρόμος" σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα... διαλύει όλα ο Μαρινάκης - Πάνω από 70.000.000 στον Ολυμπιακό - "Τρόμος" σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ!

Σπάνε ταμεία στο λιμάνι. Έρχονται εξωπραγματικά λεφτά. Ξεφεύγει...

Πέραν όλων των υπολοίπων, σε αγωνιστικό επίπεδο, σε επίπεδο πρεστίζ, σε επίπεδο κύρους, αναβάθμισης ποδοσφαιριστών, προπονητή και ομάδας, αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός χθες μετά την επική πρόκριση στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ επί της Άρσεναλ είναι να... εξαφανιστεί σε σχέση με τον εγχώριο ανταγωνισμό σε οικονομικό επίπεδο.

Την ώρα που ο βασικός ανταγωνιστής του τίτλου, ο ΠΑΟΚ, δεινοπαθεί και δεν μπορεί να κινηθεί από τον ασφυκτικό κλοιό του FFP, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ακόμη ψάχνει και ψάχνεται για τρόπους να βγει σιγά σιγά από το μνημόνιο των τελευταίων χρόνων και η ΑΕΚ, σαφώς πιο ορθολογικά και με συγκεκριμένο πλάνο, περιμένει την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου της γηπέδου για να αλλάξει επίπεδο, οι "ερυθρόλευκοι" δεν σταματάνε να αποταμιεύουν εκατομμύρια!

Ένα ποσό που ξεπερνάει τα 35 εκατ. ευρώ (μόνο από τα πριμ της ΟΥΕΦΑ), τα εξασφαλισμένα έσοδα από την παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η χθεσινή πρόκριση επί της Αρσεναλ, προσφέρει άλλα 10 (τουλάχιστον) άμεσα για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι φυσικά έχουν ακόμη δύο -τουλάχιστον- παιχνίδια στη διοργάνωση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε διάφορα, επιπλέον, έσοδα.

Προσθέστε και την ακριβότερη πώληση στην ιστορία του συλλόγου, του Ποντένσε στη Γουλβς, που έβαλε στα ταμεία άλλα 25 εκατ. ευρώ και το συνολικό λογιστικό όφελος ως τώρα, ξεπερνάει τα 70 εκατ. ευρώ ήδη για τον Ολυμπιακό!

Ποσό που δεν καλύπτει απλώς το μπάτζετ της φετινής περιόδου, αλλά καλύπτει, άνετα και της... επόμενης (ου μην και της μεθεπόμενης) επιτρέποντας στους "ερυθρόλευκους" τεράστια άνεση και δίνοντας τους ένα πλεονέκτημα που δεν μπορεί να καλυφθεί από τους εγχώριους ανταγωνιστές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Μαρινάκη μετά την Άρσεναλ - "Κλέβει" βασικό παικταρά του ΠΑΟ - Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags