Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστιος Ολυμπιακός - Έβαλε... φρένο στην Άρσεναλ - Τρομερά στατιστικά - "Πολυβόλο" ο Ελ Αραμπί
| 2020-02-29 00:46:00

Τεράστιος Ολυμπιακός - Έβαλε... φρένο στην Άρσεναλ - Τρομερά στατιστικά - "Πολυβόλο" ο Ελ Αραμπί

Sportdog Team
Τεράστιος Ολυμπιακός - Έβαλε... φρένο στην Άρσεναλ - Τρομερά στατιστικά - "Πολυβόλο" ο Ελ Αραμπί

Δεν ήταν μόνο η νίκη!

Ολυμπιακός: Η τεράστια νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ και η πρόκριση στους "16" του Europa League,συνοδεύτηκε από τρομερά στατιστικά που κατέγραψαν οι Ερυθρόλευκοι.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η UEFA ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία 11 εκτός έδρας παιχνίδια, έπειτα από το εκπληκτικό γκολ του Ομπαμεγιάνγκ.

Οι Πειραιώτες είναι αήττητοι στα τελευταία έντεκα εκτός έδρας παιχνίδια τους, με οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει πετύχει εννιά γκολ στα τελευταία δέκα εκτός έδρας παιχνίδια των «ερυθρολεύκων».

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έβαλε τέλος στο σερί της Άρσεναλ που η παράδοση την ήθελε να… προκρίνεται (μετά από 18 αγώνες) μετά από νίκη στο πρώτο ματς των νοκ άουτ γύρω των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η ομάδα του Μαρτίνς έγινε μόλις η δεύτερη που καταφέρνει να κερδίζει στο ημίχρονο τους Λονδρέζους, στα τελευταία 23 ματς του Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags