Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη Δώνη για Βαγιαννίδη - "Υπάρχει θέμα με τα συμβόλαια..." - Τι είπε για το μέλλον του
| 2020-02-28 18:03:00

Αποκάλυψη Δώνη για Βαγιαννίδη - "Υπάρχει θέμα με τα συμβόλαια..." - Τι είπε για το μέλλον του

Sportdog Team
Αποκάλυψη Δώνη για Βαγιαννίδη - "Υπάρχει θέμα με τα συμβόλαια..." - Τι είπε για το μέλλον του

Ατάκες για τα ανοικτά ζητήματα του ΠΑΟ και τους πιτσιρικάδες.

Παναθηναϊκός: Οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Δώνη, στις οποίες άφησε ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης, προκάλεσαν κλυδωνυσμούς στο Τριφύλλι.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε εκ νέου στη Nova και ζήτησε να μη γίνει ξανά αναπαραγωγή του θέματος που αφορά το μέλλον του, τονίζοντας ότι υπάρχει ηρεμία στην ομάδα.

Ο Δώνης αποκάλυψε πως προτίθεται να ξεκινήσει και πάλι βασικό τον Γιώργο Βαγιαννίδη κόντρα στον Βόλο, ενώ αναφέρθηκε στα ανοικτά ζητήματα του Τριφυλλιού με τα συμβόλαια των Ινσούα, Αποστολάκη και Χρήστο Δώνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Σχετικά με την κατάσταση γύρω από την ομάδα και το κλίμα που δημιουργήθηκε τελευταία, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε πως όλα κυλάνε ήρεμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε αναπαραγωγή γύρω απ΄ αυτό το θέμα». 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στο αγωνιστικό και στην συμμετοχή των νέων παιδιών στην ομάδα, όσο και για τα πλεϊ οφ αλλά και για τα αγωνιστικά θέματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα: 

Για τα αγωνιστικά: «Έχουμε αρκετές επιστροφές, ωστόσο υπάρχουν και κάποια προβλήματα με Ινσούα, Αγιούν, Δώνη και κάποιους ακόμη. Θα περιμένουμε μέχρι τα πλεϊ οφ. Μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια νέα παιδιά και να δείξουν τον βαθμό ετοιμότητας τους.
Μέχρι το τέλος μπορούμε να δούμε ποιοι έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν. Στις ελληνικές ομάδες δεν είναι εύκολο να μπουν νεαροί Έλληνες, αλλά η εξέλιξη και η σταθερότητα στις συμμετοχές τους είναι πολύ σημαντικό. Όλα εξαρτώνται από την δουλειά που κάνει κάθε ποδοσφαιριστής.
Όσοι είναι στο δικό μας ρόστερ έχουν μεγάλη εξέλιξη γιατί δουλεύουμε στις αδυναμίες τους. 
Στο τέλος βλέπουμε που πετύχαμε και που όχι, ώστε να δούμε τον καθένα ξεχωριστά να ολοκληρώνεται ως προσωπικότητα». 
  
Για τους νέους που θα ήθελε να έχει μαζί του τη νέα χρονιά: «Θα γίνει η κατάλληλη αξιολόγηση για όλους με στόχο την καλύτερη εικόνα της ομάδας. Στο μυαλό μου και όλων όσων εμπλέκονται στο αγωνιστικό, ξέρουμε ότι έχουμε πολλά ανοιχτά θέματα και καλούμαστε να λάβουμε κάποιες αποφάσεις. Είναι πολλά ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα ,όπως για παράδειγμα τα συμβόλαια του Δώνη, του Αποστολάκη του Ινσούα, αλλά και κάποιων δανεικών. Πρέπει να τα δούμε ξεχωριστά».

Για τον απολογισμό με το τέλος της σεζόν: «Δεν είναι η κατάλληλη ώρα να κάνουμε απολογισμό γιατί έχουμε μπροστά μας ακόμη 11 παιχνίδια. Τα 10 απ΄ αυτά είναι σημαντικά».

Για τον αγώνα με τον Βόλο κι΄ αν τον φοβάται: «Υπάρχει κίνδυνος, γιατί τώρα στις τελευταίες αγωνιστικές υπάρχει έλλειψη κινήτρου. Το μυαλό μπαίνει σε μία… παύση.
Με τα νέα παιδιά στην ομάδα και κάποιες επιστροφές νομίζω ότι θα πάμε καλά. Ίσως κάνω αλλαγές σε κάποια σημεία. Για παράδειγμα την χρησιμοποίηση του Βαγιαννίδη ως εξτρέμ.
Πολύ πιθανό να δώσω ευκαιρίες σε κάποιους, ενώ κάποιοι άλλοι ενδέχεται να πάρουν τις ευκαιρίες τους στα πλεϊ οφ. Δεν θα κάνουμε μεγάλες αλλαγές τώρα. Θα περιοριστούμε σε λίγες διαφοροποιήσεις, ώστε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Ο Βόλος άλλαξε προπονητή, διαθέτει καλό έμψυχο υλικό κυρίως από το κέντρο και μπροστά, και γενικά έκανε καλή πορεία στο πρωτάθλημα μένοντας κοντά στην εξάδα. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση μπορούμε να ανταποκριθούμε».

Για τον Ινσούα και τους άλλους τραυματίες: «Ο Ινσούα θα αρχίσει να προπονείται από την επόμενη εβδομάδα. Σε δύο εβδομάδες υπολογίζουμε να τον έχουμε κοντά μας. Για τον Αγιούν δεν γνωρίζουμε ακόμη τίποτα. Όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε"»

Για τον Καρλίτος: «Θέλω να του δώσω λεπτά συμμετοχής με την διεξαγωγή κάποιων φιλικών. Το θετικό είναι ότι του αρέσει εδώ. Έχει γίνει μέλος της ομάδας, αλλά όταν αρχίσει η προετοιμασία θα αισθάνεται σαν παλιός».

Για τον Κόναν: «Από την προετοιμασία φάνηκε ότι έχει καλά τελειώματα. Από τον Λεβαδειακό που είχε ελάχιστο χρόνο δεν γύρισε καλύτερος. Κάποια άλλα παιδιά έχουν προτεραιότητα, αλλά πρέπει να δουλέψει και δεν θα κλείσω τα μάτια εφόσον δω ότι υπάρχει εξέλιξη».    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags