Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Παίρνει "κεφάλια" ο Ρόκα - "Τέλος" δύο βασικοί - Διαβάστε ονόματα!
| 2020-02-28 18:45:00

Παίρνει "κεφάλια" ο Ρόκα - "Τέλος" δύο βασικοί - Ψάχνει ήδη για αντικαταστάτες - Διαβάστε ονόματα!

του Νίκου Στεργίου
Παίρνει "κεφάλια" ο Ρόκα - "Τέλος" δύο βασικοί - Ψάχνει ήδη για αντικαταστάτες - Διαβάστε ονόματα!

Είναι πολλά τα λεφτά. Απίθανη η ανατροπή. Ρεπορτάζ sportdog.

Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Οι χτεσινές, νέες δηλώσεις, του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη αναφορικά με τον Γκίας Ζαχίντ και το αν έχει ενημέρωση για την περίπτωση που ο Παναθηναϊκός εξασκήσει το buy-out που υπάρχει στον δανεισμό του, απλώς επιβεβαίωσαν την τάση όλου αυτού του διαστήματος. Ο ισχυρός άνδρας των "γαλαζοκίτρινων" ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία ενημέρωση από τους "πράσινους".

Αφενός δεν… αναμένονταν, αφετέρου δεν… προβλέπεται κιόλας! Το 1,6 εκατ. ευρώ που έχει προβλεφθεί ως option αγοράς του Ζαχίντ, πολύ απλά και πολύ καθαρά δεν μπορεί να δοθεί από τον Παναθηναϊκό. Συνεπώς, δεν τίθεται θέμα για το αν θα γίνει χρήση του ή όχι, ούτε καν αν σε αυτό τουλάχιστον το στάδιο οι "πράσινοι" θα επικοινωνήσουν με τον ΑΠΟΕΛ.

Τον Ζαχίντ ο Δώνης τον θέλει στο ρόστερ. Δεν γίνεται όμως με την υφιστάμενη συμφωνία. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, η παραμονή του Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι πολύ δύσκολη, ανεξαρτήτως τι θα προκύψει από τη συνάντηση που "ψήνεται" από τον Ρόκα μεταξύ προπονητή και διοίκησης, αμέσως μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βόλο, προκειμένου -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- να πέσουν οι τόνοι και να πάει ο Παναθηναϊκός ήρεμος στα play-off.

Συνεπώς, αυτές οι δυσκολίες -για να το πούμε κομψά- για την παραμονή του Δώνη, καθιστούν ακόμη πιο δύσκολη (αν όχι απίθανη) την όποια συζήτηση που θα θελήσει να κάνει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να πετύχει κάποια καλύτερη συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ. Ετσι  κι αλλιώς, ο κυπριακός σύλλογος δεν είναι ομάδα που… πουλάει φτηνά, ακόμη και όταν… ζορίζεται, όπως θα συμβαίνει για παράδειγμα το καλοκαίρι, οπότε και ο επανακάμψαντας στη Λευκωσία Ζαχίντ θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του εκεί.

Κοντολογίς, οτιδήποτε αλλάξει έστω και για μια… τελεία τα ανωτέρω, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο Τσάβι Ρόκα ψάχνει για αντικαταστάτη του Ζαχίντ στη διεθνή αγορά, όπως άλλωστε κάνει και για τον Χρήστο Δώνη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Μαρινάκη μετά την Άρσεναλ - "Κλέβει" βασικό παικταρά του ΠΑΟ - Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags